- 27 Ocak 2010
- 141.006
- 107.785
- 5.788
fb sayesinde bi eğlence unsurunu şiddet ve terör yuvasına çevirdiler yazık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önleri açık olmayınca merkezden adam gibi şut zaten yok - hiç kilitpas gitmiyor net. 1 kere denk düşüyordu.iyi oynuyor denilen fenerin kaleyi bulan 2 şutu var benım gördügüm ,alanya biraz becerikli olsa 2.golüde atardı
Adamlar iki top oynuyor diye zoruna gitmis belli ki.a spor'a bak
ender bilgin yorum yapar olmuş
alanya fener'in sinir uclarıyla oynuyor diyor
Son düzlüğe 2 puan geride girip sahamızda yenerek şampiyon olacağız, kudurup gidecekler izleyin.Yazıklar olsun bu kadar adaletsizlik insanların gözüne sokarcasina ama allah 'ın Adaleti şaşmaz
Ne olmuş fener'e çıkmayan 2 kırmızıdan başka. Her öne geçen Anadolu takımı zaman geçirir zaten.
Tam olarak bu, ne eksik ne fazla. Bu toplu histeri krizine birileri dur demeli artık. Başaramadıkça kafayı kıran bir güruhla karşı karşıyayız.kadıköyde terör var gerçekten
bu gözler canlı canlı neler gördü - dükkan vitirini indirmeler - ağlamalar - sokak köşesinde sivillere çatmalar "GSLİ" dir diye ...fenerin özü bu - ya gözü dönmüş bir manyak ya da korkak bir sulugöz.fb sayesinde bi eğlence unsurunu şiddet ve terör yuvasına çevirdiler yazık
Nasıl gol yemez diye sövüyorlardır. Sen nasıl fblisin diyefenerlilerin ruh hali facia,hiçbirşey yapmayan ertugrula ana avrat sövüyorlar
@Emre Zeytinli Yav geçen Pazar mıydı neydi büyük takımların maçı yoktu konuşurken napıyon ne ediyon diye bu sebepten dolayı canı sıkılıyomuş Cemrem'in ben de gel Dudaktan Kalbe dizisini izleyelim dedim izledikDevre arası sigara molası falan ver yaw
Ya birader ortalıgı karıstırma2010-2011 da dahil bu kadar şerefsizce giden bir lig hatırlamıyorum ben kayyum filan atansın anasını satayım fifa men etsin turkiyeyi bütün müsabakalardan.Malezya ligi mi lan burası