SL 23/24 H:25 | Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor | MS | 11 Şubat

Birazdan fener 2’yi atacak bazı üyeler dayanamayıp sövecek ban yiyecek herkes maç başlığından çıkacak fener yüzsüzce paylaşımlar yapacak bizim yönetim uyuyacak ve yarın olacak böyle düzen batsın Allahım şu haramzadelerin ellerini ayaklarına dolaştır

Birazdan fener 2’yi atacak bazı üyeler dayanamayıp sövecek ban yiyecek herkes maç başlığından çıkacak fener yüzsüzce paylaşımlar yapacak bizim yönetim uyuyacak ve yarın olacak böyle düzen batsın Allahım şu haramzadelerin ellerini ayaklarına dolaştır
CEza veren fblidir

Alanya yı biçiyor fenerliler faul bile vermiyor, böyle şerefsizlik dünya tarihinde yok. Allah sizi kahretsin emi.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakeme bak alanyaya faul yapılınca hakem biz gibi izliyor

aşağılık

Fati tekke'nin salaklığı - Dokunmayın diye uyarmalıydı, bilinmiyor mu bunlar ilk yarıdaki yönetimi görünce.

VAR zaten fenere karşı asla yok WC ye gitmiştir.

Sahada hakem yok, alikoç yönetiyor resmen.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim yonetim galip geldigimizde cikacak asil hak arayacak dun İcardiye Djikuya yapilan hareketin daha agirlari yapildi faul bile vermediler. Galip gelince susarsak tepemize cikarlar.

Ben Alanya yerine olsam oynamam bu maçı. Bu ne lan! Faullerinin zerresini vermiyorlar, fenere dokunmadan faul

Geri
Üst Alt