SL 23/24 H:25 | Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor | MS | 11 Şubat

Şunlara önde basacak takım yok mu başakşehir bile bize onde bastı. Fener maçında bekliyorlardi

Kendi isimizi kendimiz görmeliyiz

Biz kazandigimiz sürece bir sikinti olacagini düsünmüyorum yeter ki biz kazanalim

Bunlarin puan kaybedecegi mac trabzon deplasmani

Bizde oraya kadar kayipsiz gecelim,belki bir bjk beraberligi olabilir

Fenerin trabzon’la oynayacagi maca kadar 3 galibiyet 1 beraberlik olmali bizim adimiza,4 te 4 yaparsak bayagi avantaj saglariz

2014-2015 Sezonu Fenerbahçe 1-1 Kayseri Erciyesspor (İlk 4. yıldızı kim alacak sezonu)
2022-2023 Sezonu Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor (Geçen sezon)

Fatih 'Sultan' Tekke, Fenerbahçe'ye çelme takıp şampiyonluktan etmeleri ile nam salmıştır aleme. Bu maç için tek umudum yine kendisidir. İnşallah tarih yineden tekerrür edecektir.

Fener minimum 5 gol atar. Eğer sıkıntılı bir maç olursa da hakemler imdadına yetişir fenerin penaltı ve kırmızı jokerleri ile 1-0 kazanır fener. Geriye düşürmezler feneri, hatta bjk deplasmanında bizi kaybettirip bizi geri düşürürler puan durumunda.

Geçen sene istanbulspor puan aldığında hoca yine tekkeydi öyle satış filan isleri olmaz o yüzden.Alanya kötü takım kaybederse ondan kaybeder.4 maçlık fiksturde maci satmayacak tek takım bunlar
Kaleci Ertuğrul bilerek bir gol yese yeter.

Febe sever ligin dibindeki takımlara puan kaybetmeyi, varsa buradan umudum var az biraz.

olur mu bişiler?

1573830502451.webp

Zor

5-1 veya 6-1 biter. Çavuşoğlu fener gollerinde koç ile beraber sevinç çığlıkları atar.

Tekke maçı satmaz ama oynattığı sistem fb'nin ekmeğine yağ sürecek cinsten Türk hocalarının yeni hastalığı geriden pasla çıkma

Samsun Antalya'yi yenerse Alanya küme düşme hattına giriyor direkt o yüzden puan almak zorundalar

Geri
Üst Alt