SL 23/24 H:25 | Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor | MS | 11 Şubat

Valla Alanya'nın puan almasını hiç beklemiyordum.

Büyük serefsizlik döndü mac boyunca

Alanyaspor adeta dayak yedi

Devre arasinda tünel de yasananlar

Hakemi baski altina aldilar

Verilmeyen kartlar,verilen fauller ve verilen penalti rezaleti

Ama herkesin adaleti sasar Allahin adaleti sasmaz

Ekli dosyayı görüntüle 234612

Kedilerin hastasiyim hayraniyim.. Genel olarak hayvanlari cok severim ama kedilere ozel bir sempatim var.

Cunku bildigin Aslanin minyaturu

Mustakil evde yasiyorum.

Ama gene de yasalardan dolayi Aslan alma sansim yok

Su asalete bak bu kadar kahpeligin icinde gene de durusundan asla vazgecmiyor..

Su guzellige bak
Bu forumda şu zamana kadar okuduğum en özgün yorum ..tebrikler

Özür dilermisin
Mehmedim Alanya yenseydi özür dilemeyi birak direkt Alanya meydanda beni hali gibi silkebilirlerdi 😍
Tabii ki Alanya dan özür dilerim. Bir yandan da fenerin berbat ve bitik olduğunu diğer takımlar da görsün daha cesur oynasınlar. Öndeki oyuncuların presi Leroy Fer in top dağıtması feneri direkt eski Kocaeli forveti Dobrowski yaptı.

Serdar Ç: bu penaltıyı Galatasarayın lehine çalsa Fenerbahçe olay çıkarırdı

Futbolun katilleri hepiniz gün gelecek yargılanacaksınız bunların yargılaması olmayacağını düşüyorsunuz. Hepiniz terör örgütü üyeliğinden yargılanacaksınız.
Ali kendini kurtarır olan size olacak, ha satılmış insanlar başlarına gelen her şeyi hak ediyor. Adliye koridorlarında çürüseniz de size acıyan namerttir

Ekli dosyayı görüntüle 234612

Kedilerin hastasiyim hayraniyim.. Genel olarak hayvanlari cok severim ama kedilere ozel bir sempatim var.

Cunku bildigin Aslanin minyaturu

Mustakil evde yasiyorum.

Ama gene de yasalardan dolayi Aslan alma sansim yok

Su asalete bak bu kadar kahpeligin icinde gene de durusundan asla vazgecmiyor..

Su guzellige bak
Hakeme gözdağı vermeye girmiş sert bakışlara bak hey yiğidim

Mehmedim Alanya yenseydi özür dilemeyi birak direkt Alanya meydanda beni hali gibi silkebilirlerdi 😍
Tabii ki Alanya dan özür dilerim. Bir yandan da fenerin berbat ve bitik olduğunu diğer takımlar da görsün daha cesur oynasınlar. Öndeki oyuncuların presi Leroy Fer in top dağıtması feneri direkt eski Kocaeli forveti Dobrowski yaptı.
Adamsın

IMG_4873.webp

Geri
Üst Alt