⚽ SL 23/24 H:25 | Galatasaray 2-0 Başakşehir | MS | 10 Şubat

Zaha yedek kalmayı kendine yedirememiş anlaşılan. Vücut dili gene berbattı ve çok isteksizdi. Demirbay ve Sanchez hariç sezon sonu bütün transferlerle yolları ayırmak lazım.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun takim rezalet oynadi. Yani Mertens Tor Demirbay Baris olmasa mumkun degil. Zaha niye girdigini bilmiyor. Tete ne gecis oyunu ne de set oyunu oynayabiliyor. Yani gercekten akil alir gibi degil. Icardi zaten bir var bir yok. Seneye Mertens olmayacak, bakalim bu takim kiml bulacak o olmasa...

Mertens Vinicius degisikligi ile mac bitti. Vinicius kotu oldugu icin degil, bu formasyonla hucum bile edemiyoruz. Vinicius Icardi cikinca girmeli, ya da gol aradigimiz doldur bosalt yapacagimiz son dakikalar.

Takimin en iyi forveti zaha bence şu an. Zaha kanatta oynamaz, hızı yok ama takimda gol vuruşu en iyi adam.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimda hic isik yok.Skor disinda hic bi heyecan yok.50. Dakikadan sonra kontagi oyle bi kapattik ki sanki 95. dakikaymis gibi ciddiyetsizce paslar falan tahammul edemiyorum su halimize.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son topu o boşlukta kaleye sokamayan adamdan topçu olmaz.

icardiden daha beter adam getirmişler

eğer motivasyon kırılacak bir durum varsa bu kerem de olur

son 3 sezonun top 3 4 oyuncusundan birinin önüne 5 kat fazla maaşlı adam alıp yerini değiştirdik
Doğru

Bunu Zaha'nın alındığı dönem de söyledim. Cafer şahit

Fakat büyük takım olmak biraz da böyle bir şey

Bu maç İcardi'nin tam anlamıyla dönüşünü bekliyordum o konuda ciddi bir hayal kırıklığı oldu benim için çünkü İcardi önceki maçlardan çok daha kötü oynadı sahada yok gibiydi bu gün. Hoca Köhn'ü oynatmamasına anlam veremedim şahsen.

Bugun takim rezalet oynadi. Yani Mertens Tor Demirbay Baris olmasa mumkun degil. Zaha niye girdigini bilmiyor. Tete ne gecis oyunu ne de set oyunu oynayabiliyor. Yani gercekten akil alir gibi degil. Icardi zaten bir var bir yok. Seneye Mertens olmayacak, bakalim bu takim kiml bulacak o olmasa...
Sen rezalet futbol görmemişsin

Geri
Üst Alt