⚽ SL 23/24 H:25 | Galatasaray 2-0 Başakşehir | MS | 10 Şubat

Demirbay'ın hakkını verelim... İlk yarıdaki üstün oyunda katkısı çok büyük. İkinci yarı komple takım düştüğü için o da pek top yapamadı...

Demirbay inanılmaz konsantre oynadı çok iyi bastı alan kapattı belli ki karakterli bir adam…

Bu arada bahsedildi mi bilmiyorum, hakemi çok beğendim. Diğer denk geldiğim 2, 3 maçı da aynıydı, bir standarti var hiç bozmadığı. Zırt pırt oyun kesme yok, tempoyu düşürmemeye çalışıyor, eyyamı da yok.

+ Dikkat ettim oyuncuları da net etkiliyor, 2 kere osuruktan faul isteyen bakıyor hakem çalmıyor, 3. de ve sonrasında hemen yerden kalkıp mücadele etmeye devam ediyor. Şu adamdan 3, 4 tane daha yetiştir level atlasın lig.

hem kerem hem zaha berbat durumda olduguna gore acaba sol onde kohn'u mu oynatsak?

Çok iyi bir ilk yarı oynadık, şuna için takımın vazgeçilmezi Mertens. 10 numara transferi yapmamız lazımdı MErtense bir şey olursa yandık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada bahsedildi mi bilmiyorum, hakemi çok beğendim. Diğer denk geldiğim 2, 3 maçı da aynıydı, bir standarti var hiç bozmadığı. Zırt pırt oyun kesme yok, tempoyu düşürmemeye çalışıyor, eyyamı da yok.

+ Dikkat ettim oyuncuları da net etkiliyor, 2 kere osuruktan faul isteyen bakıyor hakem çalmıyor, 3. de ve sonrasında hemen yerden kalkıp mücadele etmeye devam ediyor. Şu adamdan 3, 4 tane daha yetiştir level atlasın lig.
Geleceğin 1 numaralı hakemi olacak muhtemelen seneye derbi vermeye başlarlar.

Samsun maçından sonra Başakşehir maçını da gol yemeden tamamlamış olmak güzel. Uzun süre sonra yeniden gol yemeden maç kazanmaya başladık

Allah korusun Lucas bir sakatlansa şampiyonluk gider ne güzel planlama demi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu koç trolleri çok fena ya. İptal edilen gol için “top Galatasaray’a geçti” diye yaygara koparıyor.

Ulan o pozisyonda Sanchez sadece kafayla uzaklaştırmış, rakibe gitmiş zaten. Topun kontrolü sağlanmamış zaten

şu 7 averaj 4 5 evraja düşmeliydi şu maç yav

Geri
Üst Alt