⚽ SL 23/24 H:25 | Galatasaray 2-0 Başakşehir | MS | 10 Şubat

Şu kerem denen herifi allah rızası için çıkar okan hoca. Barış solda iyiydi sırf bu sağda bekini takip etmedi diye barışı geri sağ tarafa koydun. Bu sefer bizim soldan gelmeye başladılar. Barışla orda maden bulmuştuk

Artık kadar verdim isterseniz dalga geçin. Türk futbolunun en değerli oyuncusu Hakandan sonra Barış Alper

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bek oyuncuları futbolda nekadar önemli görüyoruz kac mactır sag sol bek olmadan oynuyoruz

Ah mertens o topu da soksaydın ikinci yarı rahat 5lerdik bunları

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
%2-3 şansla kalecinin salladığı kol topa dnek geldi resmen.

ama o poizsyon öncesinde Kerem A kaleye devam edip bitiredebilirdi - BAY ya da icardiyi tamamen boşa çıkarıp asistte yapabilirdi. topu alınca bir anda fena yavaşladı.

Net kirmizilar yine patir patir es geciliyor. Koray Gencerler sasirtmiyor. Cihan da rezil yonetiyor bugun.

Takima gelince, hemen hemen hersey iyiydi ilk yari. Yalniz Icardi'yi hic iyi gormuyorum. Vucut dili de itici olmaya basladi. Acil kendine gelmeli.

işin garibi ekşiye girdim son 10 sayfayı okuyayım diye

1 tane galatasaraylı bile o pozisyon kırmızıydı dememiş

fenerde bu durum tam tersi, topyekün herkes hakkımız yeniyor diye entry giriyor sayfalarca

bu konuda bizim taraftarın da egitilmeye ihtiyacı var topcular gibi

Köhn zaha kanadı izlemek istiyorum, Kaan barış kerem demirbay zaten yerli kotasını tamamliyor, Berkan kerem dışarı

Berkan disari kohn iceri. Aynen devam maca. Kerem zaha degisikligi de yapilabilir. Baya acik alan bulucaz averaj lazim

%2-3 şansla kalecinin salladığı kol topa dnek geldi resmen.

ama o poizsyon öncesinde Kerem A kaleye devam edip bitiredebilirdi - BAY ya da icardiyi tamamen boşa çıkarıp asistte yapabilirdi. topu alınca bir anda fena yavaşladı.
Maalesef. Kaleci çok ballıydı. Ahh ah hala aklım o pozisyonda

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç ince bir cizgide ya farka gidicez ya gol yiyip ecel terleri döküp kazanicaz ya da beraberlik gelecek

Geri
Üst Alt