⚽ SL 23/24 H:25 | Galatasaray 2-0 Başakşehir | MS | 10 Şubat

Barış çok sık sol kanada deplase oldu Kerem sağa gelirken- önceki maçlara göre farklı bir olay geldi gözüme.

Lan şimdi gördüm

Keremin pozisyonda faul yapan Dubois'miş

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu keremin ikinci yarıya başlamaması lazım. Adam bütün atakların içine ediyor. İlk dokunuş diye bir şey yok. Top duvara çarpıyor sanki

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok eleştirdiğimiz yerden yere vurduğumuz Berkanın bile ilk dokunuşu top stop etmesi kat kat kat iyi Keremden. Yani özellikle izledim. Çok ama çok çok kötü. Suç onun değilki kenara oturtmayan Okan hocanın suç. 3-5 maç dinlen be kardeşim ölmezsin kıyamet kopmaz

Tam katıksız o ç sunuz.

Ulan mertensin denize gram basması yok taçın orda, tam 6 defa gösterdiniz.

Keremin tendona doğru basılıyor direk es geçiyorsunuz

Allah belanızı versin lan sizin
Sen şenliği saran alırsa gör yayın ihalesinde. Bizim en önemli sorunlarımizdan biri şu an yayıncı kuruluş

işin garibi ekşiye girdim son 10 sayfayı okuyayım diye

1 tane galatasaraylı bile o pozisyon kırmızıydı dememiş

fenerde bu durum tam tersi, topyekün herkes hakkımız yeniyor diye entry giriyor sayfalarca

bu konuda bizim taraftarın da egitilmeye ihtiyacı var topcular gibi
Ekside galatasaraylı mı var yav

Çok eleştirdiğimiz yerden yere vurduğumuz Berkanın bile ilk dokunuşu top stop etmesi kat kat kat iyi Keremden. Yani özellikle izledim. Çok ama çok çok kötü. Suç onun değilki kenara oturtmayan Okan hocanın suç. 3-5 maç dinlen be kardeşim ölmezsin kıyamet kopmaz
kaval kemiğiyle dokunuyor gibi değil mi - top çarpıp sekiyor resmen kontrol etcek diye

Hakemler çıkıp konuşsun yayıncı kuruluş mu vermiyor görüntü yoksa siz mi görüp vermiyorsunuz? İki tane secenek var ikisinden biri yani

Davinson Sanchez de uzun süre sonra hatasız oynuyor maşallah diyelim

Nelssona zaten laf yok

Geri
Üst Alt