⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

koçun bugunku konuşmasıyla birlikte rize macından hic cekınceleri kalmamış o yüzden rizeyi konuşan fenerli kalmamış sadece bizim ankara macını konusuyorlar

kağıt üzerinde harika görünüyor ama bu dizilim ile hiç oynamamış bir oyuncu grubunun tam da keskin bir viraj deplasmanında bu şekilde oynatmak ne kadar doğru bilemedim açıkçası.
Bugün denedik işte. Zaten önce 1 puana oynamak lazım bu maçta. Normalde ligde 3lü oynamaya aşırı karşıyım ama sakatlıklar denk geldi.

Avrupa maçı beklediğimden fazla yordu takımı. Erken öne geçersek de geri düşersek de haldır haldır oynamamalıyız. Tete, Zaha veya 11 dışında kalmış bir iki oyuncudan ekstra performans almak lazım.

Sağ bek sanchez oynasin ileri çıkmayı seviyor zaten.

Sanchez Nelson apo köhn

18-19'da Fb derbisinden sonra Kayseri deplasmanında sakat ve cezalılardan dolayı eldeki sağlam adamları yazınca mecburen 3lü çıkmıştık. Ona benziyor şu anki durumumuz biraz.
Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Torreira - Berkan - Köhn
Demirbay
Icardi - Zaha​
3lü oynadıktan sonra ortayı da 3lemeye gerek yok bence. Çok kabız takım oluyor böyle de.

18-19'da Fb derbisinden sonra Kayseri deplasmanında sakat ve cezalılardan dolayı eldeki sağlam adamları yazınca mecburen 3lü çıkmıştık. Ona benziyor şu anki durumumuz biraz.

3lü oynadıktan sonra ortayı da 3lemeye gerek yok bence. Çok kabız takım oluyor böyle de.
Full pres gücüne karşı Ankaragücü dayanamaz dağılırlar defans hatları çok zayıf ve ağır Torreira-Berkan-Demirbay %100 pres gücü ve fiziksel güç sağlar Icardi-Zaha-Barış-Köhn hücum gücü yeterli olur diye düşünmüştüm.

Çok zor maç
Şer ittifakına karşı Allah yardımcımız olsun

Bulbulun icinden gecerler Ankara'da. Aurier oynamali. Ama sakince ve akillica. Agucluler ve hakemler adami zorlayacaklardir.

Bu sağbek olayı canımı baya bir sıktı
3 hafta yok diyelim 5 6 maç kaçırıyor bu adamı sadece 7 8 maç için mi aldık tam bir fiyasko aklıma Kevin grotguroys u getirdi
Bu transferi cenk Ergün yapmış olsaydı taraftar içinden geçmişti şimdiye kadar erden Timur’un 2.ci transfer dönemi feceat berbat transferler gerçekten Kerem ve sancez haric en verimli bunlar oldu şimdiye kadar. şapkasını başının önüne alıp düşünmesi gerek tek tutar yanı Okan’a sabah akşam dua etmesi.
Seçimde listede olmayacağı söyleniyor ben kendisinden razıyım bunları beğenmediğiniz cenk Ergün de yapıyordu zaten ama sakat adam aldırmamıştı tek sıkıntısı yüksek maaş sorunu vardı sonuçta o kadro 2 sene şampiyon oldu erden Timur listede olabilir ama transferde olmamalı futboldan sorumlu kişi benim ilk tercihim Fatih demirelli bağlantıları çok güçlü özellikle almanya
bakalım neler olacak bekleyelim görelim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

günay
barış nelson abdül köhn
ndombele berkan oliveira
tete vinicius zaha​

Geri
Üst Alt