⚽ SL 23/24 H:26 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Nasıl koyduk ama puhahahahahaha

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaha zaten boyleydi, basit oynamiyor riskli yerlerde sonuca ulasmayacak sacma salak calimlar deniyor.

Olabildigince az oynamali
Sonuca ulaşmayacak çalımlar kısmına katılmıyorum. Gayet sonuca ulaşılabilecek yerlerde atıyor çalımları ki defansa çarpmasa yine çalımlar sonucu golü bulmuştu. Daha basit oynamalı eleştirilerine ise katılıyorum ama şöyle düşünmek lazım bu adamdan Palace'ta yapmasını bekledikleri hep buydu o yüzden bir anda gel basit oyna denip buna alışması çok zordu haliyle. Ama ilk zamanlarına göre performansında onunda yükseliş var o çalımlarını atabiliyor artık.

Üstüne ve febe yalakalarına koya koya gidiyoruz daha da iyi olacağız İnşallah köhnü beğendim

Üstüne ve febe yalakalarına koya koya gidiyoruz daha da iyi olacağız İnşallah köhnü beğendim

Yalnız müthiş baskı ile oynadık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 gundur basimizin etini yediniz..

Eryaman stadi guzel de guzel..

ANKARADA oynansin da oynansin..

Ne degisti ?

Al oynandi yenildiniz..

Rahatlamissinizdir umariz..

80 li yillarda Kenan Evrenin buyruguyla 1.lige cikmaya benzemez bu isler..!

Sonuca ulaşmayacak çalımlar kısmına katılmıyorum. Gayet sonuca ulaşılabilecek yerlerde atıyor çalımları ki defansa çarpmasa yine çalımlar sonucu golü bulmuştu. Daha basit oynamalı eleştirilerine ise katılıyorum ama şöyle düşünmek lazım bu adamdan Palace'ta yapmasını bekledikleri hep buydu o yüzden bir anda gel basit oyna denip buna alışması çok zordu haliyle. Ama ilk zamanlarına göre performansında onunda yükseliş var o çalımlarını atabiliyor artık.
Hayir, ortasahada falan yanina rahat verecekken sacma sapan calim deniyor ya kaybediyor gecerse de oyle atiyor pasi. Ee ne anlami kaldi? Oyuna girer girmez onunden biri kostu biraksa 3e 3 falan atak olacak adamla bogusup calimlamayi tercih etti. Futbolun bazi kurallari evrenseldir, orda pasi 2 metre onune vermeyen adam alsin evinde top oynasin 1 degil 2 degil.

Geri
Üst Alt