Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 12.751
- 1.725
- 1.778
Nasıl koyduk ama puhahahahahaha
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuca ulaşmayacak çalımlar kısmına katılmıyorum. Gayet sonuca ulaşılabilecek yerlerde atıyor çalımları ki defansa çarpmasa yine çalımlar sonucu golü bulmuştu. Daha basit oynamalı eleştirilerine ise katılıyorum ama şöyle düşünmek lazım bu adamdan Palace'ta yapmasını bekledikleri hep buydu o yüzden bir anda gel basit oyna denip buna alışması çok zordu haliyle. Ama ilk zamanlarına göre performansında onunda yükseliş var o çalımlarını atabiliyor artık.Zaha zaten boyleydi, basit oynamiyor riskli yerlerde sonuca ulasmayacak sacma salak calimlar deniyor.
Olabildigince az oynamali
golümüzü yemeseler bilmiştim0-4
2 icardi
1 torreira
1 barış
Hayir, ortasahada falan yanina rahat verecekken sacma sapan calim deniyor ya kaybediyor gecerse de oyle atiyor pasi. Ee ne anlami kaldi? Oyuna girer girmez onunden biri kostu biraksa 3e 3 falan atak olacak adamla bogusup calimlamayi tercih etti. Futbolun bazi kurallari evrenseldir, orda pasi 2 metre onune vermeyen adam alsin evinde top oynasin 1 degil 2 degil.Sonuca ulaşmayacak çalımlar kısmına katılmıyorum. Gayet sonuca ulaşılabilecek yerlerde atıyor çalımları ki defansa çarpmasa yine çalımlar sonucu golü bulmuştu. Daha basit oynamalı eleştirilerine ise katılıyorum ama şöyle düşünmek lazım bu adamdan Palace'ta yapmasını bekledikleri hep buydu o yüzden bir anda gel basit oyna denip buna alışması çok zordu haliyle. Ama ilk zamanlarına göre performansında onunda yükseliş var o çalımlarını atabiliyor artık.