Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elleme iyi boyleferdiye kım her topu taca vur dedi
BÜYÜK adammış babanDemin babamı aradım maçı izliyor musun dedi. Evet dedim. ikmail'in suratını gördün mü golden sonra dedi.
Orada kahkaha attım, adam Ismail'e lakap takmış. ikmail.
Babana selam söyleDemin babamı aradım maçı izliyor musun dedi. Evet dedim. ikmail'in suratını gördün mü golden sonra dedi.
Çok erken değişiklik. Forveti falan çiftleyecek. Rize'nin hücum gücü iyiydi. Bats varken ilk hamle o olmalıydı. Rakip stoperler malken pres yapmaları mantıklı olurdu. Terim Hocamızın stoperi santrafora göndermesi gibi ezbere değişiklikDoğru değişiklik yalnız bu sahada top falan sürülmez uzun oynayıp sekenlere odaklanacaklardır.
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her gol heybetli 1 mıh sloganimiz olsunHadi oğlum Rize her gol Barış'a bir mıh olacak.
Benim kardeşimde İTmail diyoDemin babamı aradım maçı izliyor musun dedi. Evet dedim. ikmail'in suratını gördün mü golden sonra dedi.
gol icin forvet almak hocalık degildirÇok erken değişiklik. Forveti falan çiftleyecek. Rize'nin hücum gücü iyiydi. Bats varken ilk hamle o olmalıydı. Rakip stoperler malken pres yapmaları mantıklı olurdu. Terim Hocamızın stoperi santrafora göndermesi gibi ezbere değişiklik