- 26 Eylül 2012
- 122.399
- 73.301
- 5.068
Artık kendisine PALAMUT demek daha doğru olacaktır ahbapNeyin peşindesin lan PALUT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık kendisine PALAMUT demek daha doğru olacaktır ahbapNeyin peşindesin lan PALUT
gayet doğal, antu ölü bir yer gscimbom çok aktif öte yandan bence bu maçın sonucu bizim için çok daha önemli olası bir puan kaybında ciddi şekilde avantaj elde etmiş olacağız hatta içeride fb'yi yendiğimizi düşünürsek 1 maç mağlubiyet hakkımız bile doğuyorBU maç Antu da 11 sf bizde 17 sf.
en azından maç önü şike ortaya çıktı da sonunu beklemedik
Ben şimdiden ana avrat sövmeye başladım kendisine. Maç içinde söveceklerim az kalır diye.maç oynanır ve kısa pasla çıkarsan palut allah seni bildiği gibi yapsın pesinen söylüyorum
Gerek mi kalmış hala kalıyorsa zaten FB boşuna uğraşmasın. Adamlar tüm skorlarinda olan oyuncularını yedek bırakmış daha nasıl pozisyon alsınlar yatış içinUmarım hakemler geçen hafta Alanya maçında olduğumu gibi göstere göstere şike yapmazlar.Yapacaksaniz caktirmadan yapin biraz utanmaniz olsun.