Ali YILDIZ
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 4.159
- 2.611
- 648
İrfanın şimdiye kadar sakatlanmamasına şaşırmıştım zaten fazla yüke dayanamaz zira iyi oldu çok maç kazandırmıştı bu sezon bugün alırlar da haftaya volkan yatmazsa işleri zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rize maçında sahaya kustu yahu adam :dİrfanın şimdiye kadar sakatlanmamasına şaşırmıştım zaten fazla yüke dayanamaz zira iyi oldu çok maç kazandırmıştı bu sezon bugün alırlar da haftaya volkan yatmazsa işleri zor
iddaa oranlarına göre yorum yapan uzman ahbabımızneden mete? anlamadım.
Sal bakalım bir tahmin bu maç için şahin. Nasıl olsa ne yapsak bir şey olacağı yok
aynısını gs taraftarı da yapıyor
hatta
kurban bayramında ali koç'a gönderme yapıyorlar zuhahaha :ddd
Kent oynayamıyor zatenKing sakattı Balon Can da sakatlanmış. Kent’e de oe muamelesi yapıyorlar zaten.
Kronik Cengiz ve geberik Tadic’le 25 günde 7 maçı nasıl çıkartacak bunlar?![]()
biraz sponsorluk dahaKing sakattı Balon Can da sakatlanmış. Kent’e de oe muamelesi yapıyorlar zaten.
Kronik Cengiz ve geberik Tadic’le 25 günde 7 maçı nasıl çıkartacak bunlar?![]()
Evet lisans çıkartılmadı da Avrupa’da oynayabiliyor mu?Kent oynayamıyor zaten
Uyutsunlar taraftarı daha iyi yav. Hatta bazen oyuncuyu erken döndürüp tekrar sakatlığa sebep oluyorlar.İrfan'a 1 ay diyorlarsa en az 1.5 aydır. Kolpacılar az açıklıyor. Gerçi bizimkiler bazen onu da açıklamıyor.
Her filtrede min. 3 gollü Fb galibiyeti çıkıyor sabah oran grubunda 1-2 skorunu bulanda vardı Chelsea'nin içerde kaybettiği bir maçla birebirmiş ama ben de sürpriz bir şey çıkmadı.