SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Satış maçı. Bence üzerinde konuşmaya gerek yok. Kasımpaşa ne zaman puan alabilmiş de şimdi alsın?

Sami Uğurlu: "Orta sahada Sadiku'yu tercih ettik, orada biraz daha oynama devamlılığı olduğu için. Gökhan'ın iyi performansı var, iyi gidiyor. Sadiku ve Gökhan, 6 numarayı iyi oynuyorlar. Orta saha değişikliğini biraz daha tahmin ediyorduk zaten. Geçişi iyi oynadığımız için rakipler bize önlem alarak sahaya çıkıyordu. Fenerbahçe de buna benzer bir şey yaptı. Bunu da daha önceden öngörmüştük. Şiddetli baskıyı ve önde top kazanmayı seviyoruz. Bu şiddetli baskıyı yaptığımızda da arkada biraz daha toparlayıcı, topsuz oyunu daha iyi oynayan, daha iyi kapatan bir 6 numara ile çıkmanın daha doğru olduğunu düşündük."

Sadiku:
Toplam 46 dk
Screenshot_1.png

Gökhan:
Screenshot_2.png

:poop:

konya macinda istiklal marsi okundu reklama bile girildi bunlar daha sahaya cikamadi

Bu maçtan olabilecek tek beklenti bu hırsızların 1 2 tanesine sağlam darbe ile güzel sakatlık olur anca

İCK hayatının sezonunu oynuyordu. Önceden 90 dk nın 70 inde bukalemun gibi izini kaybettiren adam, sürekli oyun içinde kalıyordu ve defalarca kritik maçları çözmüştü. Fiziği de sırım gibi olmuştu. Bizim maçta bile hiçbir şey yapamamışlarken, bu sevimsiz oyuna girdikten sonra sol kanadımızı epey yıpratmışlardı...

Bunu devam ettirmesinin zor olduğunu, bir yerde patlayacağını, hatta doping yapıyor olabileceğine dair şüphemi belirtmiştim. FB den kimin bertaraf olmasını istersin deseler İCK derdim. Hiçbir sporcunun çok ağır sakatlık geçirmesini istemem ama İCK nin muhtemel 1-2 ay yokluğuna memnun oldum doğrusu...

İCK hayatının sezonunu oynuyordu. Önceden 90 dk nın 70 inde bukalemun gibi izini kaybettiren adam, sürekli oyun içinde kalıyordu ve defalarca kritik maçları çözmüştü. Fiziği de sırım gibi olmuştu. Bizim maçta bile hiçbir şey yapamamışlarken, bu sevimsiz oyuna girdikten sonra sol kanadımızı epey yıpratmışlardı...

Bunu devam ettirmesinin zor olduğunu, bir yerde patlayacağını, hatta doping yapıyor olabileceğine dair şüphemi belirtmiştim. FB den kimin bertaraf olmasını istersin deseler İCK derdim. Hiçbir sporcunun çok ağır sakatlık geçirmesini istemem ama İCK nin muhtemel 1-2 ay yokluğuna memnun oldum doğrusu...
Üstelik böyle zorlu bir fikstürde olmaması süper oldu

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ezbere fauller - vücudu dayayan cağlar. kendini bırakan çağlar . Ezbere faul

Geri
Üst Alt