SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Maçı anlatan adam penaltıyı yapan kişinin oyuna az önce girdiğini birkaç kez söylemesinin bilinçaltında bir şeylerin tetiklendiğini gösteriyor, anlayana..

Maç bitse soyunma odasından penaltı verip kazandırırlardı Fener'e o yüzden üzülmeyin. Şampiyon olabilirsek bunlara rağmen olacak başka yolu yok bu işin. Fakat benim en büyük kızgınlığım bizim yönetimimize yani bu kadar şey yapılırken çok rahat ve tepkisiz kalıyorlar inanılır gibi değil aklım almıyor.

Son düzenleme:
Aslında Kasımpaşa teknik direktörünün kalecisine kaleyi boşalt çekil demesi gerekirdi kararı protesto için. Ne yaparlarsa paşa paşa izlemekten oluyor bunlar hep.

O açıdan herhangi bir şey görme ihtimalin yok, sıfır. Ulan top yön bile değiştirmiyor ne görüyorsun da penaltı veriyorsun? Ne namussuz şerefsiz bunlar lan.

Türk futbolu diye bir şey yok. Futbola benzer garip ve vasat bir spor var. Ben uzun süre önce bıraktım bu Türk futbolunu zaten. Sadece hobi olarak Galatasaray maçları, boş vakit olursa sevdiğim oyuncuların maçlarına bakıyorum o kadar. Bu saçma şeye vakit ayırmak kendime ayıp olur.

Ya kendini yere atmaya bile verseler GIKIM çıkmayacak yapmadıkları şey değil

OLMAYAN BİR ŞEYİ ANINDA 85 TEKRAR GÖSTERİP - Hakem oyuna devam ettirecekken RESMEN " AMAN DUR ! DUR ! AMAN BEKLE ! " diye şu pozisyonu ürettiler.

harbi allah bin belanızı versin sizin.

Geri
Üst Alt