SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Bizim bu şikecileri kendi sahamızda yenmemiz o maça kadarda puan kaybetmememiz lazım bu itlere puan kaybettirmezler kolay kolay bir çok takım yatıyo bunlara ztn zorlanırlarsada hakem devreye giriyo

#Kasımpaşa'da ise 6 eksik bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Gianniotis, Ngoy, Sadık Çiftpınar, Erdem Çetinkaya, Saddiki ve Bastien, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, takımının başında "Dört Büyükler"e karşı deplasmanda aldığı galibiyetlerle dikkati çekiyor.

Kasımpaşa, Sami Uğurlu'nun "Dört Büyükler"e karşı deplasmanda görev yaptığı 5 maçın 4'ünü kazandı.

Lacivert-beyazlı takım, Uğurlu idaresinde dış sahada Galatasaray'ı 3-1, Beşiktaş'ı 3-0 ve 3-1, Trabzonspor'u ise 3-2 mağlup etti. Kasımpaşa, tek yenilgisini bordo-mavililer karşısında 1-0'lık skorla yaşadı.

SAMİ hocaya güvenelim
Mizah olarak kabul edip haha attim ahbert

görcez bakalım kasımpaşa 3üncülük ya da 4üncülük kovalıyor mu kovalamıyor mu

skordan değil - sahadaki oyundan göreceğiz bunu.

Bana kalsa sitede fenerle ilgili ayrı ayrı başlık açmam tek başlık altında konuşulsun ,yeterince kirleniyor bunlarla
Maçı ayrı,başkanı ayrı hocası ayrı amma çok seviliyor fener konusulmak

Alanya mac totemimi yapacağım bu mac.
Bakalim ne olacak

Rize maçı öncesi bile umutluydum hatta rize 1-0 öne gecmisti, acaba dedim. Ama bu mac o maç degil asdjkl. Kpaşa puan aslin avatarim 1 haft boyunca ali koç olacak

Geri
Üst Alt