SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Olum ofsayt zaten.

Kale çizgisindeki adamın önünde Dzeko. Kaleci yok olayda, Korner çizgisindeki adamın gerisinde yani sadece 1 Paşalı vardı.

Fener ilk yarı çok kötüydü. Oyun üstnlüğü bile kasımpaşa daydı. Kpaşa savunması ve kalecisi hiç güven vermiyor. Paşa puan çıkarması için 2 gol atması lazım.

Adım gibi eminim ofsayt kuralını bilmedikleri için bu pozisyon için yangın yapacak bunların salak taraftarı.

enteresan pozisyon - aktif alan muhabbeti var mı acaba dicem ? Kural öyle mi emin değilim.

arkada çizgidekini yeni gördüm.

haybeye gitti galiba rezil ötesi golleri.

Arkada gerizekalı bir paşalı çizgiden içeri giriyordu ama Allah’tan ceko tam çizgide ofsayttı

Hajradinovic bilerek atmadı o pası

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail Eagle'ın yerinde olsam şu an Krunic'i çıkarıp Szymanski'yi alır, Mert Hakan'ı İsmail'in yanına çekerdim ama o bunu yapmaya bile çekinir muhtemelen. Adam kendi sahasında bile defansif kurguyla çıkıyor.

Fener çok kötü yav he bu maçı alacak şüphe yok da bu adamlara şampiyonluk vermeyelim kendi evlerinde sahasından çıkarmıyorlar

fener hiç bir şey oynamıyor. yaptıkları tek şey ofsayt olan golde olduğu gibi kanatlardan gelip ceza yayı civarına top çevirmek. kasımpaşa buna önlem alırsa beraberliğe kitler maçı

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerin pili bitmiş bu maçı bi şekilde alırlar ama bunlar şampiyon falan olamaz

herşey bir yanada febeli topçular ikidir ceza sahası önünde bom boş pozisyon yakaladılar nerde bu kasımpatının ön liberoları

Geri
Üst Alt