SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Kuralı öğrenmek önemli en az 2 oyuncu Dzeko’nun önünde olması lazımdı.

Dışarda dolanan malı Dzeko’nun önünde, kale çizgisindeki ise topa vurulduğu anda Dzeko’dan geride dolayısıyla ofsaytı bozmıyor

febe nokta comdan herhan bir ultimatom bildiri veya montaj bir video gelebilir.Teyazkkuzda olalım

Dışarda olan oyuncunun içerde sayılması için çizgiye temas etmesi mi gerekiyor yoksa vücudu tamamen içerde mi olacak? Nedir kural
Bir pozisyonda Erman yıllar önce dışardaki adam varsa saha çizgilerinin sonunda sayılır demişti de 2 adam olmadı gerekiyor ofsayt bozulması için, tek değil

dışarıdaki adam etkilemiyor olur mu yaw

pozisyonu şimdi detaylı inceledim dzekonun ayağı 8-10 cm ilerde yani ofsayt gibi

Kasımpaşa orta sahadan gelen adamları bomboş bırakıyo ilginç bir savunma taktiği

Bir şey olacak ve yenecekler. kırmızı kart olur, penaltı olur, Ali Emre'nin yumurtlaması olur ama olacak. Ciner şu an sinirden Sami bey'e telefonu açmıştır bile...

Devre başlar hemen bir penaltı
Sonra bi de kırmızı
Sonra fenerimiz şov yapar

bunlar çok sert fikstüre girecekler 1 ay icinde bu fizik halleri neler yapacaklar merak ediyorum

Bir pozisyonda Erman yıllar önce dışardaki adam varsa saha çizgilerinin sonunda sayılır demişti de 2 adam olmadı gerekiyor ofsayt bozulması için, tek değil
dışardaki kasımpaşalı adam oyunda sayılmadığı için ofsayttı engellemesi mümkün değil diye biliyorum

Göstermelik iy 0-0 a başlamışlar
3 tane yerler maç biter.

Fizik olarak cağlar hariç hepsi düşüşte yoğun fikstürde patates olur bunlar

Geri
Üst Alt