Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleciyi neden bırakmışlarGökhan Gül’ü 2. yarıda oyuna alacak mı bakalım
Gol falan değil. Dışardaki adam kaleci diye geçer, son adam siyahi stoper olur. Olay o zaten
kurala göre en sonda bulunan kişi kaleci sayılır onun bir önündeki oyuncudan çizgi çekilir. yani çizgi üzerindeki kişiyi kaleci sayılacak dzeko'nun yanındaki oyuncudan çizgi çekilecek. bu durumda da net ofsayt
SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıllar önce Erman öyle anlatmıştı. Bunun nedeni çizgide olan adam çizgi dışına kaçıp ofsayttan kaçamasın diye, mantıklı olan zatendışardaki kasımpaşalı adam oyunda sayılmadığı için ofsayttı engellemesi mümkün değil diye biliyorum
fenerbahcenin filme gittinmi sinemayadışarıdaki adam etkilemiyor olur mu yaw
pozisyonu şimdi detaylı inceledim dzekonun ayağı 8-10 cm ilerde yani ofsayt gibi
ben bunların kasımpaşaya herhangibir devre mağlup olduğunu hiç hatırlamıyor hatta geçen sene mi ne ilk golü attılarda valecia 15 dakikada 3 gol atmıştı
Muza sarı kart çıkacak mi bakiyoruz. Muzun rengi sarı olduğu için 2. Saridan atildiVe penalti
Soyunma odasına giderken muz kabuğunda kayıp düşen Dzeko takımın penaltı kazandırdı
Takımlar apar topar yine sahaya çıkıyor penaltı kullanılacak