SL 23/24 H:27 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 24 Şubat

Penaltıymış trio'da açıkladılar şimdi o pozisyon

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle olsa bile abi önemli olan burda maç 2-1 olmuş , ite kaka fener yenmiş(10 senedir çok maçı ite kaka yeniyorlar zaten) değil.

Hakem işlerinin bu kadar manipülatif , ne bileyim aynı VAR hakeminin 3üncü kere böyle havadan işlere bulaşması fener lehine illallah getirdi yani. Trio'daki hakemlerinde maçlarını bulur açarız - onlarda kıvırdıkları zamanlar olmuştur.

şu VAR'dan ilk defa bu akşamki gibi yoktan varedildi işler.

o hasta ediyor beni işte - çünkü olaki iş bizim statta fener maçına kaldı - oyun olarak ezsek bile bu tarz olaylar ile istediklerini yapabiliyor TFF/Hakemler . Leş ötesi bir lig - düşeni 10 takım - tepesi 2 takım - ortası tatilde resmen .

Lale orta işlerinden Yeteeeeeerli mehmet ekşilere yani - gram fark yok. daha bile kötü

Fenerbahçe’ye verilen penaltı Bülent Yıldırım: "VAR müdahalesi yanlış. Herkes kendi liginde hakemlik yapsın. Bu arkadaşımızın kaçıncı yanlışı bu?"

Deniz Çoban: "Ele geldi ya da gelmedi diyemem. VAR'ın buna karışması asla kabul edilebilir değil. VAR’ın müdahale etmesi yanlış."

Bahattin Duran: "Eline geldiğini düşünüyorum ama ispat edemem. Net penaltı diyemem. VAR müdahalesi yanlış."

şu an bence en rahat kişi yalı beydir sırtını yaslayarak viskini içerek gülerek izliyordur programları param var yapıyorum kardeşim diyordur :)

ama bir yandan eminim ismaile çok kızıyordur nerden getirdim bunu hoca diye

bu şerefsizler osterwoldenin pozisyonuna penaltı diyorlar dışarda değil mi abi pozisyon?

dışarda olmasa adam niye öyle rahat girsin

Geri
Üst Alt