⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Açıkçası geride fazla açık veriyoruz, Kaan ağır kalabilir mevcut haliyle, sakatlığı sebep riskli olabilir bu maç.

Ilk yarı genel olarak bence kendi seviyemizin çok altında kaldık. Ortasahada üstünlük kuramadık. Rakip ikinci bolgeyi çok rahat geçiyor. Bu maçı almamız lazım...

Ankaragücü maçı ilk maçı olduğu için Bir şey demek istemedim ama köhn'nün savunma sıkıntı gibi

Gol atinca geri cekildigimiz her mac cok zorlandik.Niye israrla geri cekiliyoruz anlamiyorum.Antalya anadolu takimlarina kiyasla iyi oyunculara sahip geri cekilince bir sekil golu atarlar.

ben olsam 2. yarı ne teteyi ne sanchezi koyardım

Orta sahamız süzgeç gibi. Beşiktaş maçında bu orta 3 lu oynarsa biz o maçı mucizelere birakiriZ. Yine ezbere bu 3 lu çıkarsa ve puan kaybedilirze herkes elestirilir

Sezon sonu bize 2 net adam lazim, digerlerine karismiyorum. Bir adet Derrick ve bir adet te Torreira kopyasindan.

Alakası yok adamlar o 20 dk boyunca M City gibi saldırdı
Sadece o pozisyon için yorumum, defans yerleşimi hatalı oldu, Nando hatalı çıktı demek istedim. Üst üste hata olmasa yemezdik muhtemelen; en kötü Nando çıkıyorsa uzaklaştırmalıydı boşa çıkmış oldu.

Kerem solda olmuyor ciddi derecede verimimizi düşürüyor. Bunun en büyük sebebi Kerem sol tarafa geçtikten sonra korner sayımızda azalma olması. İç sahada deli gibi korner kullanan takım korner atamıyor çünkü Kerem ayağına gelen topu kaybediyor ve bek geriye koşmak zorunda kalıyor bindirecekken.

Bugünde çok yaptı bunu. Korner bahsi aldım diye dikkatlice inceledim ve çok sövdüm yemin ederim.

Alacağın her oyuncu minimum Köhn gibi oynamalı.

Ne oynayacağı belli olan oyuncu istiyorum takımımda. Sonra bir sistem takımı gelip seni Avrupa'dan eliyor...

Geri
Üst Alt