⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Zahayi da iyice kusturecegiz. Umarim hocam ne yaptigini biliyordur

Sikecilere verilen ne kadar penalti ise buda o kadar. Boyle her mac 1-2 penalti alalim ligin kalaninda, umurumda degil. Kudursun sikeciler.
Dediğine katılıyorum kudursunlar ama bu pozisyon aynı değil bro. Tetenin kramponun arka yan tarafına sert bir tekme var abi. Adam i yere yapistircak türde.

Bu teteye de üzülüyom bazen 45 te çıktığı kaçıncı maç oldu bu. Diğer taraftan da öyle bezdiriyor ki üzüntüm geçiyor hemen.

Ne acıdır ki takımda İcardi nin arkasında forvet diyebileceğim kimse yok.Vini ile falan olacak iş değil.2. Golümüzde kafa vuruşu değil direkt Kerem’i düşünmesini beklerdim.

65'e kadar atarsak veya yemezsek maç bize gelir. Daha hakem terörize edecek bu skoru son 20 dk.

Ortasahalar toptan kaçıp rakibin arkasında durursa defan oyuncusuda 30-40 m pas atayım derken topu kaptırır

kaan'ı gene beke attı

hocam kumar oynuyon yav.

neyse BAY ofansta etki yaratır umarım

Ortada topu iyi bir şekilde tutabilirsek kanatlardan delerek geçersin. Hızlı atak yapmaa çalışıyoruz orta sahanın 20 metre önünde 4 kişi bir kişiye basıyor.
Topu hızlı bir şekilde kanatlara saldığında iş farka gider
Bu durumu bir türlü çözemedik niyeyse, gerçekten sakin kalma sorunumuz var bizim :asd:

Kaan'ı sağ beke almış. Orta sahaya müdahale lazım hocaaa

Yanlış değişiklik oldu

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt