⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

abartmayalım son 2 maclarında kayseri ve istanbul 3 4 tane net pozisyon harca ki kendileride ne halde gördük tabi bizim bu oyun cok kötü prag macına baglıyorum biraz
Alakası yok hocam. Ankaragücü maçında millet abarttı ben gördüm takım presi çok büyük sıkıntılı. Toreira Kerem Demirbay orta sahası dönen toplarda sıkıntı yaşıyor pres eksik kalıyor olmuyor maalesef. Linçlenecem biliyorum ama Berkan Toreira orta sahası çok daha uygun.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa yorgunluğu net gözüktü takımda. Gelişmeler de kafaları yormuş belli.

Antalya ise anca bu kadar iyi oynayabilirdi.

Prag maçları bizi çok yıprattı ki bundan sonra haftada 1 maç ile herşey daha güzel olacak.

Çok şükür kazandık da tam takım toparladı derken yine tat vermedik Antalya da ekstra istekli iyi oynadı ama vurup geçmemiz lazım artık.

Maç devam ederken çıkıntılık yapmak istemedim o yüzden demedim ama ilk penaltı saçmasapan bir şeydi gerçekten içime sinmedi. Tabana vurmuş eyvallah da bu kadar ufak temaslara gerçekten penaltı olmaz abi. Hatta ceza sahası dışında olsa bizim aleyhimize hakem faul verse g.tünden faul uydurdu derdim. Şunu Fener'e verseler ulan yine mi beleşe penaltı derdim gerçekten olmuyor abi. İkinci pozisyon Allah'tan net penaltıydı onu da kaçırarak kendi içimizde çözdük gibi oldu.

Şu macta bile rahatça 5lik yapabilirdik. Haftaya kargaya da koyarsak önümüz açık inşallah. Tebrikler takım.

Geri
Üst Alt