- 12 Haziran 2015
- 32.942
- 25.851
- 2.533
Net. Olumlu manada göze çarpan tek isimdi.Maçın yıldızı köhn abimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net. Olumlu manada göze çarpan tek isimdi.Maçın yıldızı köhn abimiz
2 Side Avrupa'da oynamadı dinç kalmislarTakımın hali kalmamış nelson ve köhünün hücum bindirmeleri dışında baya kötüydük
Sağ bekimiz çok iyiyken şimdi solbekimiz çok iyi, aynı anda iki bekimizde iyi olmayacak heraldeDerrick Köhn çok iyi. Devre arasında böyle adam bulmak da büyük şans.
Alakası yok hocam. Ankaragücü maçında millet abarttı ben gördüm takım presi çok büyük sıkıntılı. Toreira Kerem Demirbay orta sahası dönen toplarda sıkıntı yaşıyor pres eksik kalıyor olmuyor maalesef. Linçlenecem biliyorum ama Berkan Toreira orta sahası çok daha uygun.abartmayalım son 2 maclarında kayseri ve istanbul 3 4 tane net pozisyon harca ki kendileride ne halde gördük tabi bizim bu oyun cok kötü prag macına baglıyorum biraz
tebrikler renktasbu arada ruyamda gördüm şimdi hatırladım, son dk golü ile 2-1 kazanıyorduk.
...Herkes yazmaya korkuyor ama cidden bugün hakem olmasa beraberlik bile zordu
Hakem naptikiHerkes yazmaya korkuyor ama cidden bugün hakem olmasa beraberlik bile zordu
EvetKoyduk mu ?