⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Kötü oynayan takımın istatistikleri
6 net şans kaçırmışız rakip 1 tane,
3.39 xg var rakibin 1.01,
8 isabetli şuta 4 isabetli şut
ama kötü oynamışız, nasıl kötü oynamış oluyoruz hiç anlamıyorum? Hücumda kötü tercihler yaptık, saçma top kayıpları vardı ki ilk yediğimiz golün atağı da öyle başladı, bitiricilik olarak kötüydük bu eleştirilerin hepsine varım ama rakipten kötü falan oynamadık ya. Pozisyon üretemezsen, hiç bir şey yapamazsan yada rakip senden daha fazla net pozisyonu olsa anlayacağım Prag maçındaki gibi.

Deli fişek gibiyiz bence
Oyunu kontrol etmemiz gereken dakikalarda edemiyoruz
Skor avantajımız var ama kontra yiyoruz, ortasahada eksik yakalanıyoruz
Birinden birinde yememiz işten bile değil
En azından skor avantajı varken bari sakin kalamıyoruz
Eleştiriler bundan dolayı

Mehmet ozdileke yazıklar olsun. Şerefli* yorumlar yapıyor trtde

Bugün Lucasın aldığı darbe ne kadar farklıydı? Bir biz mi kırmızı görüyoruz böyle pozisyonlarda?

3 gün sonra bokumsal bir maç daha var. Takımdaki en az 7 kişi dinlenmeli o maç.

Oliviera falan oynamalı. Daha as oynamalı.

Kerem, barış, demirbay, mertens, icardi, torreira, sancez dinlendirilmeli. Bekte kim oynar bilmiyorum da Berkanı bek oynatmamalı o da dinlenmeli pazar orta sahada destek olarak oynatılmalı.

Öyle bok bir zaman ki fena yani.

Bunun 2 kat yoğun halini kamiller 2 hafta sonra 3 haftalık bir süreçte oynayacaklar.

Beşiktaş maçı kırılma maçı alırsak farkı da açar nisanda şampiyonluk oluruz onu da diyeyim.
TR kupasından elenirsek elenelim ya o maç as oyuncuların hepsi dinlenmeli. Tete, Vinicius, Eyüp, Zaha, Gökdeniz, Efe falan oynasın işte.

Deli fişek gibiyiz bence
Oyunu kontrol etmemiz gereken dakikalarda edemiyoruz
Skor avantajımız var ama kontra yiyoruz, ortasahada eksik yakalanıyoruz
Birinden birinde yememiz işten bile değil
En azından skor avantajı varken bari sakin kalamıyoruz
Eleştiriler bundan dolayı
Hocam biz neden basit oynayamıyoruz, neden oyunu 10 metrekarede oynamak istiyoruz bir türlü anlayamıyorum bunu.

Zaha'ya iyice uyuz olmaya basladim. Sürekli calim denemesinden ve aldigi her topta o anlamsiz bilek hareketlerinden biktik usandik. Ezbere oynuyor herif. Wilfried Dervisoglu.

Erdoğan o tekme ile oyunda kaldı ya diyecek söz yok o futbol değil abv.

Özellikle SAÇ denen o üç nokta...

"Torreira'nın ayağına gelmeden ofsayt çizgisinin çizildiği kanıtlanmış şekilde iddia edildiği söyleniyor" gibi cümle kurdu ki... Bu kadar rezilce bir şey olabilir mi...

Antalya, anadolu takımları içerisinde topla çıkan en iyi takım bir daha bu kadar zorlanmayız bence.

Geri
Üst Alt