⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Bu arada evet temas net şekilde var ama penaltı olmasını gerektirecek kadar bir temas değil. Gri pozisyon olmakla beraber ben bunların penaltı olmamasını tercih ederim

Köhn pozisyonunda penaltı doğruydu, ofsayt zaten yoktu yani çizgiyi hepimiz gördük. Hakem rezaleti denebilecek bir maç olduğu görüşünde değilim. Hatta ikili mücadelelerde Antalya lehineydi hakemin düdükleri maç boyunca

WhatsApp gruplarindan operasyon emri verilmis yine. Butun medya eszamanli yalan algiya basladi. Ankaragucu macindaki bariz 2 puan hirsizligi ortmeye calisiyorlar.

Zahaya kirmizi cikabilirdi

Buksa ve erdoganin tekmesinde de cikabilirdi

ilker yağcıoğlu sana böyle girsem keşke

Şikecilerin maçındaki rezaleti unutturmak için herşeyi yapacakları belliydi. Bizim maçların yönetim standartına göre ilk penaltıya kesinlikle penaltı çalmazlardı önceki maçlarda açık ele bile penaltı verilmemişken. Yani hakemlerin bu kadar pozisyonları filan incelemesi beni şaşırttı açıkcası

Bu arada evet temas net şekilde var ama penaltı olmasını gerektirecek kadar bir temas değil. Gri pozisyon olmakla beraber ben bunların penaltı olmamasını tercih ederim

Köhn pozisyonunda penaltı doğruydu, ofsayt zaten yoktu yani çizgiyi hepimiz gördük. Hakem rezaleti denebilecek bir maç olduğu görüşünde değilim. Hatta ikili mücadelelerde Antalya lehineydi hakemin düdükleri maç boyunca
Vinicius'un sayilmayan golu ne kadar faul ise bize verilen penalti da o kadar faul. Yani 1 gol bize verildiyse de 1 gol de calinmistir.

Normalde yönetimin sürekli açıklama yapması taraftarı değilim burada bunu bilen bilir. Hatta @Halim Kırıkçı renktaşla da ayrı düştüğümüz çokça olmuştur. Lakin bu gün yada yarın artık bugün olmaz ama yarın Galatasaray başkanı veya Erden Timur hiç olmadı Metin Öztürk tüm konularla detaylıca bir açıklama yapmalı ve Tff ve kurulları tekrar istifa beklentisi yenilenip bununla da kalmayıp imza toplama işini başladığımız deklare edilip Tff'nin gitmesi ile samimi olanların bu imza vermeye direk yayında davet edilmelidir. Görelim bakalım kimler samimi kimler değil.

Geri
Üst Alt