⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Muhtemel 11'leri baya beğendim Barış'ı bek istemiyorum aslında ama Tete son birkaç maç yaptıklarıyla dakikayı hak ediyor ve sağ bek yok yani takımda. Kaan biraz dinlense iyi olacak Bjk maçında lazım bize

Solda Kerem yerine Zaha görünüyor ki ay hadi inş diyorum buna. Yalnız Davinson yerine Nelsson çıksa iyi olur, Davinson sınırda ve bize Bjk maçında lazım bi herif

Fakat ben 11'i beğenince bir şeyler ters gidiyor o yüzden bilemedim

E ben de diyorum ki fiziği düzelene kadar oynamasın. Ts maçındaki gibi Zaha'yı atalım veya Barış'ı forvete atıp Tete'yi falan oynatalım. Kaan yarım adam, Mertens 36 yaşında, Demirbay zaten yırtıcı değil. Üstüne bir de güçsüz Icardi ile uğraşıyoruz

Artik bütün maçları hakemle kazanmak istiyorum
1708892205815.webp

Cagne de aynı bu şekilde savunuluyordu. Ankaragücü maçında iyi oynadığını düşünmüyorum bu arada. Davinson'un attığı golde asıl Icardi'nin oralarda olması lazım.

Pres yapsın rakip kovalasın dediğimi nerden çıkardın? Şu tür pozisyonlarda topu yakalayıp zımbalaması lazımken hep ağır kalıyor. Ofsayt olan golleri de hep ağır kalmasından dolayı iptal oldu.

Zaha, Kerem, Mertens, Barış, Demirbay, hatta stoperler Nelson ve Davinson hepsinden beklenen/beklenenden fazla skor katkısı geldi ama asıl gol atması gereken adam gol atmıyor.

E oynatmasin ozaman hocasi, Bostan korkulugumu okan hoca? Söz geciremiyorsa biraksin bu işi

Yerine oynayanlar cok daha mi iyi oynuyor?

Keske şöyle 5 hafta oynamasa da görsek durumumuzu

E oynatmasin ozaman hocasi, Bostan korkulugumu okan hoca? Söz geciremiyorsa biraksin bu işi

Yerine oynayanlar cok daha mi iyi oynuyor?

Keske şöyle 5 hafta oynamasa da görsek durumumuzu
Okan Buruk'un hoşuma gitmeyen tek şeyi 90 dk buna tahammül etmesi

Valla Icardi'nin sakat, Bakambu'nun Afrika Kupası'na gittiği dönemde Halil ile oynadık. Onda bile aramadım ben. Halil de atamıyordu. Icardi de sakatlandığından beri atamıyor.

Icardi varken Icardi niye atamıyor zaten sorunun büyük kısmı orada
Icardi yokken kim atıyor ki? Hücum hattında Barış'ın bireysel şovu dışında Icardi'nin önünde performans yok. Zaha kıpırdadı biraz sonra kesik yedi. Icardi harici bir santrforumuz da yok. Yardımcı forvetleri, kanat forvetleri 9 olarak düşünmek hata olur. Antalya kabak çiçeği gibi açılırsa Zaha da Barış da oynar pek tabii.

Icardi yokken kim atıyor ki? Hücum hattında Barış'ın bireysel şovu dışında Icardi'nin önünde performans yok. Zaha kıpırdadı biraz sonra kesik yedi. Icardi harici bir santrforumuz da yok. Yardımcı forvetleri, kanat forvetleri 9 olarak düşünmek hata olur. Antalya kabak çiçeği gibi açılırsa Zaha da Barış da oynar pek tabii.
Kerem ve Zaha da net Icardi'nin önünde.

Bu arada her maç 90 dk oynamasını ben de doğru bulmuyorum. 11 başlayıp maç çözüldüğünde oyundan alınabilmeli. Son maçları mesela erken çözdük ve gereksiz sahada kaldı.
Gol atsın da moral bulsun diye tutuyor ama herif havlu atmış rakibe bile gol atmaktan aciz. Gerçi son Ankara maçında attı ama hakem götünden faul uydurdu

Kanat oyuncularımız çok istikrarsız olduğu için Icardi'nin performansı da istikrarlı gözükmüyor.

Ziyech'in bir şekilde iyileşip rotasyona girmesine ihtiyacımız var maalesef.

Takımı lig ölçeğinde değerlendirirken Prag maçına fazla takılıyoruz sanki. ''Zor oyunu bozar'' diye bir deyim vardır; Kopenhag kadar olmasa da fizik gücü çok yüksek ve organize bir rakiple oynayınca takımın belli başlı defoları yine ortaya çıkmış oldu ki bunlara kıyasla çok daha zayıf olan Molde maçlarında da benzer senaryo gerçekleşmişti ve şansın yardımıyla geçmiştik turu. Bu sezonki dar rotasyonla total Avrupa performansını başarı sayıyorum. TM PD leri olarak düşünmemek lazım; mesela Tete 20 milyonluk futbolcu izlenimi verebildi mi?..

Sıkışık fikstürde oynadığımız son AG maçında mükemmele yakın bir oyun izledik ve İcardi başta olmak üzere, neredeyse aksayan tek bir futbolcu yoktu. O takım da Süper (?!) Ligimizin ortalaması sayılabilecek bir ekip sonuçta...

Prag maçının ikinci yarısındaki aciz görüntü ve dünkü VAR faciası nedeniyle benim de canım sıkkın ama Okan Hocamıza ve takımımıza duyduğumuz güvende bir eksilme olması için sebep yok. AG maçında bıraktığımız yerden devam edeceğimizi umuyorum...

Bunların kalecisi gelip ayağının tozuyla bize karşı panter kesilmişti yine iyi oynar diye tahmin ediyom

Savunmaları epey kötü ancak Kaluzinski Saric Buksa baya iyi herifler, Jehezkel'in olmaması baya iyi

Öbür İsrailli nasıl bilmiyom ama Jehezkel'e yapılanlar onu da etkilemiştir diye düşünüyom

Geri
Üst Alt