⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Ankara maçı dışında iptal edilenlerin hepsi doğruydu. Zaten çoğu ofsayttan gitti. Yarı otomatik ofsayt sistemi çok büyük oranda doğru karar veriyor. Hadi bizim ligi geçtim uefada ofsayttan iptal edilenlerde hata olma ihtimali çok düşük.

Fb, Samsun ve Hatay maçlarında penaltıları verilmediği doğru ama bu 3 maçta da kaçırdığı net pozisyonlar var. Sakatlanmadan önce bunları çok nadir kaçırıyordu
Tamam icardi bok gibi. Derhal kontrati feshedilmeli

İcardi, komple topçu, onu sadece forvet olarak görmek hata olur. Oyun görüşü üst düzey, tekniği bir orta saha oyuncusu kadar var ama gel gör ki bu adam güçsüz, fizik kondüsyon durumu iyi değil, Barış'taki fizik kondüsyonun yarısı İcardi'de olsa ligin altını üstüne getirecek bir adam ama saldı kendini, bu da gayet doğal çünkü ne yaparsa yapsın ona taparcasına sevgi gösteren bir taraftar grubu var bu ülkede.

Her ne kadar tasvip etmesemde umarım bu ve bundan sonraki maçları bariz hakem hataları ile kazanırız. Pek zannetmiyorum ama o zaman anlar suyun karşı tarafı

3407.jpg

Şu protesto işini iptal edin. Antalyaspor'un işine yarayacak, FB'yi umutlandıracak, TFF'yi güldürecek bir protesto.
En güçlü en agresif şekilde ŞAMPİYON CİMBOM diye başlamalıyız, en agresif ıslık yağmuruyla başlamalıyız.

Takım fişi çeksin, sonra sabaha kadar bağırın 60'dan sonra TFF İSTİFA diye.

+

Bizim yönetim 0 iletişimde olduğu için, yabancılara filan protesto olacak demezler, sessizliği kendilerine yapılıyor sanarlar, takım demorilize olur, niye taraftar desteklemiyor diye.
Böyle bir yönetim var şu an!

bu maçı alamayan topçu gitsin kumda kaçırsın

3 Dk niye sessiz kalıyoruz maç başı...

sessizlik neye kime protesto.

3 lüden sonra haykırın TFF istifa diye

sessizliği kim iplemiş bugüne kadar.
sessiz protestoyu yönetim zaten yapıyor hemde öyle 3 dk değil ha aylarca

3 dk sessizlik çok 1 dk yeterdi. Bu şerefsizlere en iyi cevabı sahada veririz şampiyon olduğumuz an bunları fonlayan yalı veledi bırakacağı için vardaki, mhkdaki, basındaki paralı köpekler de patır patır dökülecek. Tribünün aşırı agresif olması lazım

Geri
Üst Alt