⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

okan buruk zahayı sevmıyor arkadaşlar

oynatmaz gibi

hocanında arkasındayız

Sessizlik saçmalığından vazgeçilmeli tiyatro değil orası karşıda gözünü karartmış tescilli şikeci, ahlaki değerlerden yoksun, kötülüğün yeryüzündeki temsilcisi olan bir güruh var. Sessiz kalsan ne olacak sessiz kaldılar bi yerlerimizden penaltı uydurmayalım artık mı diyecekler? Bunlarla savaş anladıkları dilden olur.

Maç görseline boşuna vini konmamış demek. Yönetim biliyordu böyle bir cezanın geleceğini. Başta dursun olmak üzere çok söylenecek şey varda neyse

Skor 3 farka çıkar o zaman kalan tüm dakikalar TFF istifa diye bağırırsın 0-0'da dünyanın en saçma işi futbolcularında konsantrasyonunu etkileyecek.

Sahadaki futbolcularımız bile maçın başındaki sessizlikten tedirgin olacak.

Vini gelip gecici, onun icin forvet zaha olmali, adam gol atsin degeri düsmesin. Zaten forvet olarak iyi bir sut ani bulursa gol atmasi yüksek ihtimal

şu son açıklamalarla birlikte sahada agresif isiran ve rakibi gole bogan bir GS izleriz umarim attigimiz her golde ses kadikoy den gelecek. prag macina bile bu kadar bilenmemistim. haydiyin Aslanlar

Bence bi' 5 dakika da İcardi için susalım, şöyle bi' 10 dakika filan da yönetime tepkiden susalım, oh mis, bu arada Antalya'nın forvetleri bir iki tane sıkıştırır.

Nando
Barış Sanchez Abdül Köhn
Torreira Dayı
Tete Mertens Kerem
Zaha​

fark yok zaten ses çıkardıklarında 90 dakika lalalala y la saldır galatasaray demekten başka bir işe yarayan topluluklar zaten sesiz kalmaları ninni söylemelerinden daha fazla takıma katkı sağlar komik ama gerçek.

Maç düdüğüyle birlikte o tribünlerin desteğiyle futbolcuların maça daha hırslı başladığı o kadar ortadayken 3 dakika sessiz kalmak son yıllarda gördüğüm en saçma hareket.
Erken golün önemini de herkes biliyor.
Rakip için de büyük aventaj baskı olmayacağı için. O 3 dakikada golü de kalemizde görürsek o protesto yaptığımız herifleri daha da mutlu edeceğiz.
Zaten zor maç olacağını tahmin ediyordum ama bu protesto ve İcardi’ye verilen cezadan sonra daha da tedirgin olmaya başladım.
Puan kaybedersek zaten yine pasif yönetime yazar.
Avrupa’dan elenmemize neden olduktan sonra Şampiyonluğu da verirseler gözümde Burak Elmas yönetimden hiçbir farkları olmaz.

Taraftar, TFF istifa diye bağırmalı tek bir ağızdan. Yönetim, TFF'yi istifaya davet etmiştir, taraftarı daha yüksek bir sesle bunu haykıracaktır. Yapılması gereken budur. 90 Dakika, sahada futbolcularımız, stadyumda taraftarlarımız nefes aldırmamalı. Artık yeter bu yaşanılanlar.

Bu yapılanları durdurabilecek tek kişi var gidilmesi gereken rte yoksa birsey değişmez her hafta dahada artarak devam eder

Muslera
Barış Nelsson Apo Köhn
Torreira Demirbay
Tete Mertens Zaha
Vini

Geri
Üst Alt