⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Biz bunları anlattık hain damgası yedik şu sonucun hayırlı bir sonuç olduğunu anlamak için alim olmaya gerek yok
Benim görüşümde baştan beri böyle

Takımdaki en iyi oyunculardan birini yollayıp yerine alınan adamlara bakarsak sağ bekte güç kaybettik zaten gol beki listeye bile yazmadık.

Sene başından beri 2 orta saha gerek var derken Ndombele nerede bilmiyoruz Oliveira her seferinde 20 dakika bir şeyler gösterip sonraki maç batırıyor.

Böylesi daha iyi oldu fazla sinirli değildim çünkü gerçekler yüzümüze vuracaktı.

Oynatma icardiyi bi kaç mac. Zaha oynasın tek forvet. Okan hocam artık silkelen lütfen.

Taraftara büyük iş düşüyo.Takımın enerjisini yukarı çekmek lazım

Muslera
Barış Nelsson Apo Köhn
Torreira Demirbay
Tete Mertens Zaha
Icardi​

Davinson ve Kerem sınırda olduğu için oynamamalı bence. Jk deplasmanında ikisine de ihtiyacımız var. Kaan'ın oynayabileceğini sanmıyorum. Herif 1 maç oynayıp 1 maç dinlenerek anca yarım şekilde oynayabiliyor. Lig, Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nı almalıyız.

Takim ciddi anlamda yoruldu bakalim bu yorgunluk ve yasanan hezimet nasil etkileyecek bizi

Önümüze bakalım... Bol golle moral buluruz inşallah. Jimnastik spora da koyarsak lig biter zaten

maç deplasmanda olsaydı rahat alırdık. ama evimizde yine küfürlerin havada uçuşduğu zar zor gelen galibiyet görürüz.

Şu prag maçı bjk maçı için olan endisemi 2x yaptı bu arada , random 2 orta saha torreirayi oynatmamayi basardiysa -ki geçen sene de Gedson inonudeki maçta sindirdi torreirayi- bu mac Musrati-Gedson orta sahayi alırsa çok büyük sıkıntı, avantajımiz bjknin takım olgusunun olmaması umarım iyi bir kurguyla çıkarız çünkü is bireysel performansa kalırsa biz daha kaliteli olsak bile ev sahibi her zaman avantajlı olur bu konuda.

taraftar da moral olarak çok çöktü..İnşallah taraftar takıma sahip çıkar bu maçı alırız...

Geri
Üst Alt