Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.553
- 29.055
- 2.993
Artık lige odaklanma zamanı. Dün dünde kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ikna oldum bu maçı verelim yaBizim amacımız Avrupa olmalı Pendik Antalya galibeyetleriyle yetinirsek daha çok rezil oluruz.
Fbnin rakiplere baktigin zaman ilerlemeleri pek hos olmaz gibi renkdasUzatmanin anlami yok. Nasil olsa o kupayi alamicaktik, elendik. Asil hedef lig, kupa ve super kupa 3de 3 yapalim
Bu arada febe de konferans ta ilerlesin ilerleyebildigi kadar. Biraz da onlar yipransin. Hatta umarim ilk eslesmeleri molde olur da görurum onlari
Adamlar looser rts. Finalde en kötusu ciksa kaybederler. Birak ilerlesinler, belki playoff da rotasyonlu oynarlar ama orayi gecerlerse ciddiye alip as 11le cikip oynarlar buda lige etki eder benceFbnin rakiplere baktigin zaman ilerlemeleri pek hos olmaz gibi renkdas
El koldan ötürü oldugunu sanmıyorum iyi oynamıyor oda kerem gibi.Yine ilk yarı Kerem'i izlemeyelim yalvarıyorum ya lütfen ya.
Tamam Zaha sana el kol yaptı oynatma Tete'yi falan oynat ne bileyim altyapıdan bir çocuğu oynat forveti Vinicius'la ikile ama nolur şu herifi her maç ilk yarı izletme bize yeter ya
Hadi gel ligimize geri dönelimmm
anamızın liginde halay çekelimmm
ligi almadan CL ye katilamiyoruz. napalim alman ligine mi gidelimTörkish çöp ligine devam
Bunumu anladın yazdıgımdan al alma ligi ligimizin çöp olduğu gerçeğini değiştirmez senin yarın bütçende olmayan sıradan bir Avrupa takımı seni eleyip gidiyo işte bu lig için yazık bu kadar harcanan paraya ondan sonra borç şu kadar milyonligi almadan CL ye katilamiyoruz. napalim alman ligine mi gidelim
ligden banane abi. ne bok olursa olsun biz kendimize bakalim. istersek nasi maclar oynayabildigimizi cümle alem gördü. bu sene net eksiklerimiz vardi yönetimi elestirebiliriz bu konuda sonuna kadar haklisin. ama su da var istedigin gibi iyi planlama yap bi topcun cikip 1 hareketle macin icine sicabiliyor futbol buBunumu anladın yazdıgımdan al alma ligi ligimizin çöp olduğu gerçeğini değiştirmez senin yarın bütçende olmayan sıradan bir Avrupa takımı seni eleyip gidiyo işte bu lig için yazık bu kadar harcanan paraya ondan sonra borç şu kadar milyon
Modumuzu düşürdün renkdasEvet Avrupa Ligi'nden elendik tepkileri gördük.
Olası bir Antalya'da beraberlik sonucu, ardından da BJK'ye deplasmanda yenilirsek ne olur çok merak ediyorum.