⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Zor maç olacağı bariz, takımın resmen havası söndü, yenilgi ile momentum kaybetmiş olabiliriz. İnşallah beklediğim gibi olmaz. Ama işler iyi gitmezse tribünde birkaç topçuya ıslıklamalar görebiliriz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Aurier denilen herif ne zaman dönüyor sakatlıktan?

Ağzımda buruk bir tat, dünden beri boğazda geçmek bilmeyen o yumru...
Ama yapacak bir şey yok
Şampiyonluk yolunda ilerleyen şanlı ekibimiz önemli bir sınava çıkacak
Her zaman, her şartta
Sarıyla kırmızıyla
Cimbomun yanında

HAYDİ CİMBOM !

zTEsWTXc_400x400.jpg

Moralim çok bozuktur. Hiç hevesim yok şu maç için.

Pazartesi maçlarını hiç sevmiyorum yav

sampiyonluk icin güzel bir tarih

IMG_5058.webp

Lig kadrosunda berkan Kaan orta saha oynayabilir Eyüp oynayabilir lig farklı Avrupa kadrosu farklı. Yeneriz

-----------------Muslera-------------

Davinson---Nelson----Abdül---Köhn

-------------Torreira----Kerem-------

Barış------------Mertens---------Kerem

-------------------İcardi-----------------

------------ Muslera -------------
Baris -- Nelsson-- Abdul ----Kohn
----Berkan -- Torreira --Demirbay
----------- Mertens --------
------ Icardi ------- Zaha

Akturkoglu ve Sanchez sari kart sinirinda, Kaan dinlenmeli. Oyuna sonradan Tete ve Eyup girebilir.
Zaha mutlaka ilk 11 başlamalı yoksa Zaha'yi tamamen kaybederiz. Icardi'nin yanında ikinci forvet gibi oynamalı, Zaha'nin rakipler icin tek tehlikeli olduğu bölge ceza sahası içi.

Son düzenleme:
Zor maç olacağı bariz, takımın resmen havası söndü, yenilgi ile momentum kaybetmiş olabiliriz. İnşallah beklediğim gibi olmaz. Ama işler iyi gitmezse tribünde birkaç topçuya ıslıklamalar görebiliriz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangi paralel evrende yaşandı bunlar

Muslera
Barış Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Demirbay
Tete Mertens Kerem
Icardi

Bu tarzda bir 11 olmalı ve 1-2 değişiklik dışında sezon sonuna kadar ideal bir kadro ile gitmeliyiz artık. Maçına göre Davinson ve Zaha oynayabilir yada Aurier takıma adapte olursa Barış'ı önde kullanabiliriz. Keza bazı maçlarda Demirbay yerine Berkan ve Oliveira'yı rotasyonda kullanabiliriz. Fakat genel olarak bundan sonraki süreçte tıpkı geçen sezonki şampiyonlukta olduğu gibi istikrarlı ve net bir kadro yapısına ihtiyacımız var.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt