⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Bu aralar cok olumsuz dusunuyosun üstad

Yanlışım varsa düzelt hocam, ben böyle moral bozukluğu sonrası kolay kolay çıkış yaptığımızı pek hatırlamıyorum. Endişem bu tamamen.

Ve takımda duygusal yoğunluğu fazla oyuncu sayısı çok fazla. Kerem A, İcardi, Zaha vs

Bana hiç kolay olmayacakmış bu maç öyle geliyor.

Sergen bize karşı Lig'de 11 Maç'ta takımları 3 Galibiyet ve 3 Defa Yenilirken 5 Maç'ta berabere bitmiş.Sergen'e karşı 4. kez kazanalım.En farklı yendiğimiz Maç Beşiktaş'tayken 3-1 olan Maç..

Muslera
Kaan-Nelsson-Abdülkerim-Köhn
Toreira-Demirbay
Barış-Mertens-Kerem
Icardi​

Muslera
Sanchez-Nelsson-Abdülkerim-Köhn
Toreira-Demirbay
Barış-Mertens-Kerem
Icardi

Kadro bu olur diye bekliyorum. Kaan ağrıları var diyorlardı o yüzden idareli kullanılır sonradan girer gerekli yere. Sanchez'in önceden sağ bek oynamışlığı var ve çevikliği ile falan Kaan'dan iyi de olabilir özellikle Kaan son dönemde ağrılarının da etkisiyle hiç çıkmamaya başlamıştı mesela.

Muslera
Barış-Nelsson-Abdülkerim-Köhn
Torreira-Berkan
Tete-Eyüp-Zaha
İcardi

Çıkmasını istediğim kadro.

Sanchez ve Kerem A. sarı kart sınırında.

Antalya'ya 10 tane atıp averajı da kapatmayan takıma yazıklar olsun.

Sen ne yaparsan yap, rakibine her maç ikram penaltı var.

2 puan önde lider olmamız mucize.

Bıktım valla herkese karsi mücadele etmekten . Umarim bi kaza yasamayiz karsi taraf gozu karartmis

En ufak pozisyonda bile hakemin başına üşüşmeyen topçu görmek istemiyorum 10 kişi hakemin yanına gidip o VAR a gitmesini sağlayacaksınız, bizim maçlarda hakemler başka türlü gitmez VAR a.

En ufak şey de hakemin tepesine çökmeyen futbolcu şerefsizdir.
Direk Sarı Kartı verip geçiyo hakemler reis.Bu Maç'taki hakem de bize en çok Sarı Kart veren hakemlerden.Sarı Kart vermediği 1 Maç'ı bile bulamadım :D Şu küçük kulüple oynayacağımız Maç için tehlikeli olur bence..

Ilk yarıdan 3-0 falan yapmamız lazım karşı taraftaki götler gözü karartmış bu sene

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

An itibarıyle Prag maçından kat kat daha önemli hale geldi sezonun en iyi maçını oynamalıyız rakibe bir saniye bile fırsat vermemeliyiz.

Son düzenleme:
Abi bizim niye hata yapma lüksümüz yok. Niye her maçı vura vura kazanmak zorundayız. Bin tane rekor kırıyoruz hala uğraştığımiz şeylere bak. Böyle iş mi olur arkadaş bu müdür yani
Hakemlere şerefin ş harfi uğramış olsaydı şu an 15 puan farkı koymuştuk.

İnadına şampiyon olacağız yok size havadan şampiyonluk, penaltılar yetmeyecek size. Daha da hırslandiriyor bu yapılanlar.

Geri
Üst Alt