⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Bu maçta çok büyük Hakem hatası olacak bugünü unutturmak için. Özellikle farklı öne geçersek kesin Hakem hatası ile penaltı verecekler bize

idman fotolari yok 2 gündür

sebebini ögrenebilir miyiz aceba

gönderme olmalı mesela gol atarsak herkes gol sevincinde penaltı noktasını göstersin ama itiraz etmeyen topçulardan çok şey bekliyoruz

Yani demiyim diyorum ama patara kütere döve döve 3-4 farklı galibiyet.
5-6 gün idman sonra maça döndük, bir zahmet üstlerinden geçin tüm takımların ve bizi bunlarla muhattap etmeyin.

dakika saymaya başladım şu maça.

desibel rekoru mu kırarız- cezayı göze alarak yönetimin edemediği lafın 10 katını küfürlü şekilde bağırıp ceza mı alırız bilmem.

ama sinir patlaması taraftar için bu maç

Kotu oynayip hakem hatasiyla kazanmadan icim sogumaz

Kotu oynayip hakem hatasiyla kazanmadan icim sogumaz
Katiyen ya deli misin.

miniminnacık 1 ortasaha faulü bile bize fazladan verilmesin.

Bunlarca uğraşmalar - hakem işleri - yedirdikleri vs hepsine rağmen bu işi başarıp şu sezonu onlara zehir etmek gibisi yok.

İçim çok rahat çünkü oyuncularımız olayı yaşayıyorlar, şu olanları görüp maç için dakika sayıyorlardır. Ruhsuz, geberik bir oyun ve ruh hali olmayacaktır.
Kırılmadık kemiği kalmayacak Antalya'nın.

Son yasananlardan sonra daha çok takımımızın okan hocanın arkadasında durmalıyiz çünkü ezikleri sampiyon yapmak icin tüm sistem bize karşı ona ragmen buraya kadar çok iyi geldik eger biz kenetlenirsek tüm sisteme ragmen yine sampiyon oluruz

Kalan 12 maçta herkesi sahaya göme göme kafaları eze eze yenmezsek bizede yazıklar olsun.

Özellikle iç sahada tribünler öyle bir olsun ki 5. lig takımı gelse bile o stad artık yıkılmalı top rakipteyken kulakları sağır edercisine ıslıklanmalı.
Yenemezsin malesef. Yönetim çıkıp aba altından sopa göstermezse hakemler ince ince katleder maçı ruhumuz duymaz. İcardinin golünü hatırla geçen hafta. Bu hakem grubu talimat almış aleni şekilde kolluyorlar kahpeleri yönetim masaya yumruğunu vurup gerekeni yapmazsa malesef acı son bizi bekliyor.

Yenemezsin malesef. Yönetim çıkıp aba altından sopa gösterme göstermezse hakemler ince ince katleder maçı ruhumuz duymaz. İcardinin golünü hatırla geçen hafta. Bu hakem grubu talimat almış aleni şekilde kolluyorlar kahpeleri yönetim masaya yumruğunu vurup gerekeni yapmazsa malesef acı son bizi bekliyor.
Biz elimizden geleni yapalım belki yeneriz belki yenemeyiz ama Allah'ın adaletine inanıyorum gün gelecek fenerin topu girmeyecek ya da Eze gibi biri çıkıp çakacak bunca senedir neden şampiyon olamıyoruz diyorlar o kadar hak yiyen bir camia ki olamamaları gayet normal bu senede öyle olacaktır.

Muslera

Baris - Nelsson - Bardakci - Kohn

Torreira - Demirbay

Tete - Mertens - Zaha

Icardi​

Icardi yerine ileri uçta forvet olarak Zaha oynamalı.

Takım 4-5 tane gol atıp TFF'ye mesaj vermeli ve Fb ile averaj farkını kapatmalı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt