⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

İcardiyi seviyoruz ediyoruz ama harbiden aşırı ağır ve bitik bir görüntü sergiliyor. İleri uçta zaha oynamali. Okan hocam lütfen bir kaç mac dinlendir icardiyi. Farklı galibiyet ler gerekiyor ilk yarıdan fişi çekmemiz gereken maçlar var
Birkaç maç dinlendirmeyi geçtim dakika 80'de falan bile oyından alamıyoruz. 90da da alamıyoruz. Bu işte anlamsız bir gariplik var. Adamın yedekleri oyına girince kanatta oynatılıyor falan. Bi saçmalıklar silsilesi devam ediyor ve kazanmaya devam ettikçe herkes susuyor. Hep söylüyorum işler terse dönerse ıslıklanacak, o derece yük yüklnşypr adama da yazık. Şu meşhur hareketten dolayı ceza alsa biraz oynamasa üzülmeyecem o derece.

Kalan tüm maçları döve döve kazanmak lazım.
Beşiktaş'ı ezip geçmek lazım artık, bir zahmet.

Bence antalya ve bjk maclarindan 6 puanla cikarsak sampiyonuz. Hatta bu 2 maci kazanalim muhtemelen acayip bi puan farki acarak ilerleyecegiz. Baya buna inaniyorum .

Bizimkiler antreman yapmayı falan mı unuttu acaba 2 gündür antreman paylaşımı gelmiyor resmi hesaptan?

Var hakemi kim acaba ? Emre malok şerefsizini vermemişlerdir inşallah

Yönetim pasif taraftar aktif olsun o zaman. Ceza bile göze alınabilir yeter ki gerekli yerlere gerektiği gibi tepki verilsin.

Sokan hoca ve oyuncuların psikolojisi nasıldır acaba sahipsiz kedi yavrusu gibi kaldılar

Detaylı düşününce şu şekil bir kadro olacaktır bana göre ;

Muslera
Barış Sanchez Nelsson Köhn
Torreira Demirbay
Tete Mertens Kerem
Icardi

- Abdülkerim zaten geçen hafta bir süre idmana çıkmadan Prag maçında oynadı hemde hala sakatlık dönüşünde onu idareli kullanmaya devam edip bu maçta Ankaragücü maçındaki tandem ile devam ederiz diye düşünüyorum. Sanchez-Nelsson iyi gidiyorlar ikisinden birisini Abdülkerim tam randımanlı duruma gelmeden şu aşamada yedek bırakmaya gerek yok.

- Sağ kanatta ise tıpkı stoperde olduğu gibi son Ankaragücü maçında gayet iyi işleyen Barış-Tete ikilisi olacaktır bence, Kaan'ın hem bekte oynarken enerjisi biraz zayıf kalıyor hemde sakatlık durumu var dinlendirilmesi makul olacaktır. Ayrıca son maçta orta sahada Berkan oynamıştı bu maçta son lig maçına göre tek değişikliğin Torreira-Berkan olacağını düşünüyorum. Berkan'da Prag maçlarında epey yıprandı yedekten hamle gücü olarak kullanılması ideal olur bu maçta.

Geri
Üst Alt