⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

UEFA dan elendikten sonra pek hevesli değildim açıkcası bu maça, kırgınlık vardı takıma ama dün ki şikecilerin olayından sonra adrenalin patlaması yaşayacak gibiyim maçı düşündükçe. Tertemiz, farklı bir skorla 3 puanı alıp kudurtmak lazım herkesi.

antalyaspor'un hiç de fena olmayan bir hücum hattı var bu arada. savunma zafiyetleri var ama. askerden yeni gelmiş gibi oynamalıyız. mesajı vermeliyiz.

Deli gibi bu maçı bekliyorum

Bu maçın galibiyet dışında başka skoru yok
Federasyonu feneri medyada ki bütün Galatasaray düşmanlarına girecek galibiyet istiyorum

Pragmış avrupaymış üzüntüymüş hikaye
İçerdeki kahpelerle onların anlayacağı dilden tokatlayarak tarihin en önemli şampiyonluğunu kazanacağız.
Benim gibi düşünen 15 milyon Galatasaraylı vardır, bu sezon aziz yıldırım dönemi şikelerinden hallice iğrenç bir sezon.

Fener yalayıcısı iğrenç medya mahlukatları

Antalyayı da sizide oyunlarınızı da üst üste koyacağız

Bu sezon kadar iğrenç bir sezon 2011 de yaşamıştık, trabzonspor gibi bizim elimizden şampiyonluk alamayacaksınız adi köpekler

İcardi yedeğe lütfen. Yine top gelmiyor laflarını duymak istemiyorum. Yürüyen oyuncu oynamasın bu takımda 11

İkardi 11 başlar maalesef.

Biz gotumuzu basimizi yirtalim mucadele edelim 3 puan icin karsi taraf hakemlerle isi gotursun. Mac heyecani kalmadi bende. Bir gun gelecek puanlari kaybedecegiz o zaman gec kalacagiz gereken tepkileri vermekte.

2 tweet atmakla olmuyor bu isler. Zaten stada gidende cekirdekci tayfa. Taraftari desteklemesini bilmiyor, hakemi baski altina alamiyor. Sadece o boktan telefonlari elinde. Ya resim cekiyorlar, ya da arkadaslarini ariyorlar mac esnasinda.

Geri
Üst Alt