⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Antallya başkanı utanmadan çıkıp ciddi istihbaratlar alıyoruz diyor. Ülkede bir kişi de çıkıp gel bakalım ne istihbaratı kimden alıyorsun açıkla baklım demiyor. Ülkede herşey algı üzerine kuruldu.

Ben açık söyleyeyim bugün ki maçtan korkuyorum. Taraftar tedirginlik hissi verirse, takım da girdiklerini erkenden bitiremezse geçen sene ki alanyaspor gibi bi maç olmasından korkuyorum

Antalyaspor başkanı DHA, NTV Spor, A Spor kanallarını gezdikten sonra 16:30'da Tivibuspor'a çıkıyor.

bir an önce akşam olması için sabırsızlanıyorum
bizdeki eksik, rakipteki eksik, hiçbiri umrumda değil

hartkor girecez bu şerefsizlere, ve gıyabında tüm kuşlara

ee sen aman ali rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın modunda takılırsan herkezin sana saldırması normal

Kral Harry Kewell'ın laflarını tekrardan hatırlama vakti gelmiştir.

DswlqyoWkAAC1Fz.webp

3-4 atarsak bu operasyoncuların tadı iyice kaçar hafta sonu da koç paf takımını yenip bunların ümitlerini söndürürüz.

Önce ceza, sonra bjk aciklamasi, sonra fb ve antalyanin aciklamalari. Plan belli, bizi germek, becerdiler de. Tribun gergin olacak, Okan ve topculara da yansirsa sonuc vahim olabilir cunku hakem de hazirlandi muhtemelen. 1 kart herseyi batırır. En kolay macimiz yılın maçı oldu

Top antalyaya geçtiğinde ve her hakem kararında yuhlamayan/ıslık çalmayan taraftar evden/işten çıkıp maça gitmesin

Rahat diyorsunuz da kusura bakmayın bu operasyon çocukları olduğu sürece rahat filan geçez.

Kadıköy'de Icardi'ye yapılan harekete penaltı + kırmızı verilmemiş.
Sivasspor deplasmanında 3 penaltı verilmemiş rakibin ilk pozisyonunda penaltı verilmiş.
Konyaspor maçında 2 penaltı verilmemiş.
Kayseri maçında 2 farka çıkacakken golün verilmemiş rakibin pozisyonunda direk penaltı verilmiş.
Antep maçında penaltı verilmemiş.
Samsunspor deplasmanında 2 farktan 3 farka çıkmasın maç döner diye penaltın verilmemiş.
Ankaragücü deplasmanında nizami attığın gol verilmemiş.

annesi gs kongre üyesine kaçmıştı ya kimdi o

Geri
Üst Alt