⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

İcardi nin olmadığı maçta Mertens de bu kadar kötü olunca çok zorlanıyoruz merkezde. Daha doğrusu merkezde İcardi yerine Vinicius un olması da çok kötü etkiliyor

Mertens ve Vinicius ikilisinin çıkması gerekiyor. Berkan & Zaha girebilir

Orta sahada çok düştük Prag maçlarının etkisi olabilir, Berkan veya Kaan toplayabilir orayı onun haricinde de Vinicius ileride çok kötü onun yerine de Zaha etkili olabilir zaten yerden oynamaya çalışıyoruz oyunu rakip sahada

mertens böyle devam ederse şampiyon olamayız

yine marta giriyoruz ve yine düştü

Kaan ve Berkanı alıp, Tete ve Demirbayı çıkarmak lazım. Mertens yerinede Zaha

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vini ve 4 5 hafta max oynayacak Aurier kontrat göremez. Yaz başı giderler ikiside.

Bjk maçında demirbay kaan torreira 3 lüsü çıkmali ortada. Şu maçı izliyorsa bjk teknik direktörü haftaya işimiz aşırı zorlaşır. Tupras bjk spor aylardır bizim maçı bekliyor.

Bu tete çıldırtacak beni...

Umarım bu oyunun sebebi prag maçı yorgunlugu/moralsizliğidir. Tam takımın oyunu yükseliyor dedik tekrar başa dönmeyelim ligin sonu geliyor

Yediğimiz golde topu ilk kaptıran Demirbay bence 3/4 maçtır çok kötü oynuyor ama gol falan attığı için göze çarpmıyor. Orta saha bu şekilde olmaz.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertens demirbayin oyun kurmasina kaldiysak vay halimize. Mertens iyi niyetli calisiyor kosuyor heleki yasina göre ama verdigi bütün kararlar yanlis. Böylece cogu pozisyon baslamadan bitiyor.

Abi nasıl ofsayt değil ya? Gözümüzle gördük…

Şaka la şaka. Boru gibi FENERE girsinnnnn 🤣

İlk golü erken atınca takım gevşedi, maçın başındaki moral motivasyon gitti.
Neyse ki golü yedikten sonra biraz aklımız başımıza geldi.
Ne çekiyorsak o gevşeklikten çekiyoruz. Bastan sona konsantre oldugumuz 3-5 maç var onlarda da eziyorduk. Hala bu gevşeme nedir çözemiyorum. Erken öne geçmekten korkar oldum yahu

Savunma aşırı kötü olduğu için 1 farklı skorla bu maç anca saçımızı beyazlatır. Barış'ı hiç beğenmedim bugün.

Geri
Üst Alt