⚽ SL 23/24 H:27 | Galatasaray 2-1 Antalyaspor | MS | 26 Şubat

Maçın kopacağı yerlerde bitiremiyoruz bir türlü
Sonra takım düşmeye başladığı halde, ya da skor avantajı sağladığımız halde aynı taktiğe devam ediyoruz
Rakip hoca ortasahayı kalabalıklaştırıp taze kan soktukça biz hem yorgun oyuncular hem ortasahası boş aynı taktikle dakikalarca devam ediyoruz
Skor avantajımız olmasına rağmen kontra üstüne kontra yiyoruz, ortasahada hep eksik yakalanıyoruz
Rahatça pas yaparak, soğutarak, boşluk bulduğumuzda atak yapacağımız dakikaları atak yiyerek, top bir o kalede bir bu kalede geçiryoruz
Molde’de neredeyse tutmuyordu
Kopenhagda tutmadı
Prag’da tutmadı
Her zman değil ama lazım olduğunda şu dediğim pas oyununu birazcık oynasak bunların hepsini geçerdik
Skor avantajın varsa, rakip ortasahayı boş yakalayabilen bir rakipse, kontraya çıkabilen bir rakipse, top peşinde koşma artık
Ortasahayı kalabalıklaştır, pasçı top tutan adamları al, sahaya yayıl, paslaş
Açık bulursan dene
Bunu yapabilmemiz lazım artık

Ohh be. Ne macti boyle

Kerem aslanim penaltiyi hatrick yapacaksin atsa rahat rahat mac izleyecektik belkide farka gidecektik ama bize rahat mac izlemek haram. Olsun keremin cabasi bugun iyiydi

Bu arada antalya avrupa takimi gibi oynadi. Tek toplar hizli oyun falan. Sasirdim baya. Bu kadroyla sergen hocanin eli inanilmaz etki etmis.

Benim nazarimda sezonun en onemli maciydi. Mactan oncede bu sebeple cok tedirgindim. Ama sukur ki kayip yasamadik.

Bjk macinda farkli bir takim izleriz. Kaldi ki bu antalya bjkden falan iki gomlek ustun takim olmus.

Prag yorgunluğu üzerine antalya gibi dirençli bir takıma karşı oyun normal. Kupa maçıma komple yedek çıkıp bjk maçına odaklanmalıyız. Hatta kupadan elensek ben üzülmem şu dar kadro ile 2 ts yada başak maçı oynamak anlamsız olur.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan önce taraftarlar: Oyuncular hırs yaptı abi fark atıcaz, ebelerine atlıyacaz, vur kır parçala huaauaua…

Maçta oyuncular: Hadi bakalım hangimiz en çok s.çacak yarışması yapıyoruz. En büyüğümüz başlasın Mertens..

Okan Hoca: Değişiklik hakkım bitti heralde şurda biraz kestireyim 💤

Maçın özeti

Prag yenilgisi bozmuş bizi moral motivasyon olarak. Fiziksel olarak da olumsuz etkileri oldu.
Bir an önce toparlanmak lazım.

Son dakikada Davinson'un sanıyorum Buksa'nın arkasından kayarak aldığı top çok kritikti. Buksa sağdaki boşluğa oynayabilse çok daha tehlikeli bir atak ve pozisyon oluşacaktı... Davinson bu maç biraz savruktu, özellikle top kullanırken basit ve dikkatsiz pas hataları oldu AMA o pozisyonda tereyağından kıl çeker gibi alması müthişti ve her şeyi affettirir nitelikteydi...

Bizim takim acayip yorgun.

Guntekin ve ekibi yine bir baska. bizim galibiyet sonrasi Soyle offf yine kazandilar yine mi birseyler soylemem gerekiyor gibi bakiyorlar.

Serge Aurier umarım iyi döner sakatlıktan. Ne Kaan ne Barış, orası için ilaç olamıyor.
Ayrıca komedi gibi bir olay şu durum:
Sağ bek Barış ile başlıyoruz,
Daha sonra Kaan sağ beke geçiyor
En sonunda Davinson ile tamamlıyoruz.

Galatasaray gibi bir takım şunu yaşamamalı ya.
Davinsonu sağ bek başlatsak iyi olacak gibi Auer dönene kadar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt