⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Hakemler sonuca etki edecek ciddi bir hata yapmadi. Ama HUM butun, istisnasiz butun faullerde Bjk lehine duduk caliyor. Bu Semih ergenine de Arda Guler kalkanindan verilmis gibi. Adama dokunsan yerde ve düt! Obur tarafta Icardi'yi bogazliyorlar oyna devammm.

@Oğuzhan Sesko ahbab, TOD nasıl, ben izleyemedim maçı sürekli dondu ilk defa oluyor böyle
Derbilerde boyle oluyor bazen. Fb derbisinde hic izletmediler sovmustum mail atip. Bu macta da goruntu netligi bozuluyo surekli. Dekoder alicam seneye . Derbilerden soguttular bu sene . Normal maclarda gayet iyi ama.

Performansımız takım olarak çok düşük, İcardi koşamıyor bile. Sezonu böyle bitiremeyiz, tekrar eski formuna gelmesi lazım takımın, ilk yarı sezonun en kötü oyunlarından biriydi bana göre. Bjk bana göre ligin en vasat takımlarından biri ama biz o kadar kötüyüzki bu vasat takıma puan kaybetsek şaşırtmaz. İyi takım çoktan fişi çekmeliydi.

Mertens çıksa bu sefer önde İcardi ile ağır kalıyoruz, baskı konusunda çok güçsüz oluyoruz. Yani Diyelim Dries çıktı Berkan girdi, orta sahayı daha fazla kaybediyoruz bu durumda. Yani üçlü oynamak bize yaramıyor.

İkinci yarı aynı takımla çıkacağız büyük ihtimalle, pek hamle yapacak oyuncu yok ilerleyen dakikalara saklayabilir Okan Hocam.

Şans bizden yana olsun. Beşiktaş böyle oynamaya devam etsin, kötüler.

İkinci yarılara rezalet başlıyoruz hep. Yine öyle olacaktır. İlk 15 dk çok önemli. Adamlar atamaz da biz ne yapıp edip yemeyiz inşallah.

Hakem atak sürekliliğine izin vermiyor, jkliler bile ne olduğunu anlamadan faul kazanıyor.

Sahaya yayılım konusunda sıkıntı büyük, istediğimiz şekilde oyun kuramıyoruz.

Torreira öne çıkınca Kerem D'ye birkaç mevkiyi savunmak kalıyor ki bjk bunu iyi işledi. Her iki Kerem de tek hamleli oyuncu gibi savunma yapıyor, sol bek çoğunlukla bir başına kalıyor. Nelsson da garantici olduğundan bir iki adım geride kalınca o bölge bjk için madene dönüştü ama final işini yapamadılar.

Maç şu an her skora gebe.

Köhn neden cok iceriye kayiyor stoperlerin yanina? Bundan dolayi rashica gavati cok bosluklar buldu

Performansımız takım olarak çok düşük, İcardi koşamıyor bile. Sezonu böyle bitiremeyiz, tekrar eski formuna gelmesi lazım takımın, ilk yarı sezonun en kötü oyunlarından biriydi bana göre. Bjk bana göre ligin en vasat takımlarından biri ama biz o kadar kötüyüzki bu vasat takıma puan kaybetsek şaşırtmaz. İyi takım çoktan fişi çekmeliydi.

Kesinlikle doğru biraz ayağa oynayan ve sakin kalan takım ilk yarı 3lemişti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8taş ne kadar çirkef böyle. Sözde efendi diyorlar kendilerini, ezik küçük takım kompleksi var heriflerde

Kerem Demirbay çıkıp yerine Berkan veya Eyüp girmeli.

Dakika 65-70 civarı Mertens - Tete değişikliği.

Gerisi artık Okan hoca'ya kalmış.

Geri
Üst Alt