⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Futbol cahili seni!

18133.jpg
Musauku ileri cikmamasi icin baris onde oynamali sapikovski

Muslera

Sanchez Nelsson Abdülkerim Köhn

Torreira Demirbay

Barış Mertens Aktürkoğlu

Icardi

Bu maç Alanya dep ads dep bence Kasımpaşa dep
Bu sene şampiyonluk maçları bunlar.Ama en yoğun fixtürde ve en kötü oyunlar oynadığımız haftada en moralimizin bozukmuşsunuz haftada oynadığımız maç bu.Bu maç galibiyet almamız her senekinden çok daha zor ama her senekinden çok daha anlamlı.Ya çöküş maçı ya yükseliş maçı olacak

Hocamızın derbi performansı ortada. Özel oyun planı gibi şeyler bekliyorum bu maç için.

Favoriyiz.

Trabzonspor 0-0 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Fenerbahçe 0-3 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Trabzonspor
Beşiktaş 3-1 Galatasaray
Galatasaray 3-0 Fenerbahçe
Galatasaray 2-0 Trabzonspor
Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Fenerbahçe 0-0 Galatasaray
Trabzonspor 1-5 Galatasaray

Gedson iyi ki yok bizim maçlarda şov yapması bi kenara orta sahamız iyice geçirgen olmaya başladı orayı baya bi yıpratırdı. Şikecilerin volkanın takımını zorlanmadan geçeceğini varsayarsak puanların eşitlenmesi bizim için kötü değil o yüzden yenemesek bile yenilmemek lazım.

Davidson sağ bek oynayacak. Demişti dersiniz.
Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Kaan
Barış Mertens Kerem
İcardi
Bu kadro ile çıkarsak şansımız var Kaan(Sonrasında Berkan devam edebilir) kaç dakika oynar ne derece etkili oynar bilemiyorum ama orta sahada çok eksik yakalanıyoruz maçın sonucunu orta saha tercihlerimiz belirleyecek ...

Kulübü kapatmadik mi dunku mactan sonra?

Bazi yorumlar o yöndeydi de
Allah korusun bu maçtan bir yenilgi çıkarsa her yer Okan ile olmayacak diyenlerle kaynar durur.

Geçen sezon da son haftalarda şampiyonluğu vereceğimizi düşünenler vardı bayağı. O arkadaşlar Galatasaray değil de başka takım tutmaya daha uygun gibiler sanki.

Allah korusun bu maçtan bir yenilgi çıkarsa her yer Okan ile olmayacak diyenlerle kaynar durur.

Geçen sezon da son haftalarda şampiyonluğu vereceğimizi düşünenler vardı bayağı. O arkadaşlar Galatasaray değil de başka takım tutmaya daha uygun gibiler sanki.
Nasil kazanirsak sampiyonluk garantilenmeyecekse, beraberlik veya yenilgide de sampiyonluk gitmeyecek

Bazen bende gaza gelip birseyler yazip ciziyorum ama biraz olgun davranmak ve takimin arkasinda durmak lazim

2 senedir rekorlari okan hocayla kiriyoruz, sanki okan hocadan önce ucup kaciyormusuz gibi davrananlari ben şimarik olarak göruyorum

Bu maci kazansak bile ust uste rize pasa maclari var
Gecen senede is bitti diyoduk fener ensemizden ayrilmadi
Fark 4 olsa bile bitmis bisey olmayacak

yenilirsek hicbirsey olmaz sadece anlik liderlik gidebilir. siz zannediyor musunuz ki sikeciler bütün maclarini alacak? atiyorum Allah göstermesin yenildik ve fb yendi. 1 puan geriye düsüyoruz ama derbi falan kalmiyor

Nasil kazanirsak sampiyonluk garantilenmeyecekse, beraberlik veya yenilgide de sampiyonluk gitmeyecek

Bazen bende gaza gelip birseyler yazip ciziyorum ama biraz olgun davranmak ve takimin arkasinda durmak lazim

2 senedir rekorlari okan hocayla kiriyoruz, sanki okan hocadan önce ucup kaciyormusuz gibi davrananlari ben şimarik olarak göruyorum

Sadece öyle olarak görmene gerek yok, direkt şımarıklar zaten bu bir gerçek.

Her yere transfer isteyen, hiç doymayan bu şımarık taraftar topluluğu yüzünden bu haldeyiz zaten. O kadar transfer yaptık ne işe yaradı hâlâ 13-14 oyuncu ile sezonu götürmeye çalışıyoruz kaç zamandır.

Geri
Üst Alt