- 6 Eylül 2014
- 93.472
- 64.315
- 4.608
Musauku ileri cikmamasi icin baris onde oynamali sapikovskiFutbol cahili seni!
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musauku ileri cikmamasi icin baris onde oynamali sapikovskiFutbol cahili seni!
![]()
Barış önde, Kaan arkada en ideali.Musauku ileri cikmamasi icin baris onde oynamali sapikovski
Ulan kaan siviyor orda gormuyon mu kac mactir. Karilari takip etmekten mac izlemiyorsun herhaldeBarış önde, Kaan arkada en ideali.
Yakinda kapanir helvasini yerizKulübü kapatmadik mi dunku mactan sonra?
Bazi yorumlar o yöndeydi de
Aglamalara doyamadin. Yasindan basindan utan be morukYakinda kapanir helvasini yeriz
Okanball futboluna agladigim dogrudurAglamalara doyamadin. Yasindan basindan utan be moruk
Okan hoca olmasa 13cu siralarda agliyordun. Kendine gel nankör olma derimOkanball futboluna agladigim dogrudur
belli olmaz o iş
MusleraDavidson sağ bek oynayacak. Demişti dersiniz.
Allah korusun bu maçtan bir yenilgi çıkarsa her yer Okan ile olmayacak diyenlerle kaynar durur.Kulübü kapatmadik mi dunku mactan sonra?
Bazi yorumlar o yöndeydi de
Nasil kazanirsak sampiyonluk garantilenmeyecekse, beraberlik veya yenilgide de sampiyonluk gitmeyecekAllah korusun bu maçtan bir yenilgi çıkarsa her yer Okan ile olmayacak diyenlerle kaynar durur.
Geçen sezon da son haftalarda şampiyonluğu vereceğimizi düşünenler vardı bayağı. O arkadaşlar Galatasaray değil de başka takım tutmaya daha uygun gibiler sanki.
Nasil kazanirsak sampiyonluk garantilenmeyecekse, beraberlik veya yenilgide de sampiyonluk gitmeyecek
Bazen bende gaza gelip birseyler yazip ciziyorum ama biraz olgun davranmak ve takimin arkasinda durmak lazim
2 senedir rekorlari okan hocayla kiriyoruz, sanki okan hocadan önce ucup kaciyormusuz gibi davrananlari ben şimarik olarak göruyorum