- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.165
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro kuramıyorum
Mertens i sola çeksek Kerem demirbayi 10 atsak nasil olur zaten kerem çizgiye inmiyor hatta daha az yorulur mertens. top kaybı da azalır sistem değişir hemMuslera
Sanchez - abdul - nelsson - kohn
Torreira - demirbay
Barış - mertens - kerem
Icardi
Hocam macera aramaya gerek yok. Al sana kadro. Duruma göre Tete ve Kaan oyuna alınır.
Yanlış 11 demiyorum. Zaten adam da yok. Sanchez Demirbay Icardi içime sinmiyor. Topun bize bırakılacağı maçta Nelsson da içime sinmiyor. Kerem'in top kayıpları, Mertens'in 60'tan sonra bitecek olması düşündürüyormuslera
sanchez nelsson apokerim köhn
torriera demirbay
BAY mertens kerem
icardi
demirbay yerine kaanmuslera
sanchez nelsson apokerim köhn
torriera demirbay
BAY mertens kerem
icardi
hücumlar başlamadan bitti o zaman. Köhn'ün ekstra çıkışlarına bakar sadece.Sanchez bek olmaz rtaşlar yapmayin etmeyin
Bay sağ bek başlar
O atılan kadro 3lü stoper gibi oynar Barış bek olur gibi zaten. Barış da sağ bekte kötü ayrıcaSanchez bek olmaz rtaşlar yapmayin etmeyin
Bay sağ bek başlar
top kayıplarından ve dönüşünde hızlı ataklardan kafayı yedim bile. ne tete ne mertens ne kerem kenardan gelen topun sekenini ceza sahası dışından toplamıyor. diplerde takılıyorlar aval aval hava toplarında. Demirbay ofansif olduğunda bunu yapıyor ama o zaman torreira 2 ye 1 kalabiliyor ortsahadaMuslera#yuzdeyuz
BAY - Davinson - Apo - Köhn
Torreira - Demirbay
Tete - Mertens - Aktürkoglu
Icardi
yarın "Süperligde Diğer Maçlar" a saat 12:27 de giriş yapacağını hepimiz biliyoruz.bu hafta maç fln izlemem
ps5 akaryarın "Süperligde Diğer Maçlar" a saat 12:27 de giriş yapacağını hepimiz biliyoruz.