⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Dünkü maçı ben Okan hocanızda çok umursadığını sanmıyorum oyuncular da ona keza kafalar hafta sonu bu maçta herkez şampiyonluk düşüncesinde o yüzden iplemdiler takım isterse hoca full 11 çıkardı alırdı o maçı yav zaten
Ahmet polyanna akraban mi doğru soyle

Muslera
Barış-Nelson-Abdülkerim-Köhn
Sanchez-Torreira
Zaha-Mertens-Kerem
İcardi

Berkan, Kerem Demirbay, Kaan falan en fazla 2. yarı girmeliler.

Evet biz pres yapıp dağıtıyorduk rakibi.Bize yaptılar dağıldık hele de nelsonlu stoper hattıyla
Nelson tahta ayak ya, doğru düzgün uzun top atamaması takımın bütün düzenini bozuyor. Bu presleri kırmak için ağır kalsa da Apo mutlaka oynamalı. Çıkardığı paslarla baskıyı kırıyorduk.

Sanchezi dener mi ön liberoda.

Bu takımın bence acilen birkaç müdahaleye ihtiyacı var renktaş. Özellikle orta saha alanında. Torreira'yı bu maç ileriye çıkartmanın manası yok, en iyi yaptığı şeyi yapıp orta sahayı defansif anlamda korumaya ve süpürmeye odaklansın, Sanchez'i gezgin defansif ön libero gibi salacaksın sahaya, en sevdiği şeyi yapacak ileri geri gidip gelecek, pas atacak, top dağıtacak, hücuma katkı sağlayacak, geri dönüp defansa da göz atacak vs.

Anlamiyorum arkadas bu icardi en son persembe maca cikti pazartesi oynamadi bu pazar lig maci var uzerinden gecmis 10
gun halen tek idmanla maca cikacakmis

Ne oldu abi bu adama bacagi kopsa gecmisti topuguna her tekme yiyen aylarca idmanmi kaciriyor ameliyat olsa donmustu
toreria nin topuguna ayagina her mac elli kere tekme atiliyor icardide baska bir olay var bence baska izahi yok

Anlamiyorum arkadas bu icardi en son persembe maca cikti pazartesi oynamadi bu pazar lig maci var uzerinden gecmis 10
gun halen tek idmanla maca cikacakmis

Ne oldu abi bu adama bacagi kopsa gecmisti topuguna her tekme yiyen aylarca idmanmi kaciriyor ameliyat olsa donmustu
toreria nin topuguna ayagina her mac elli kere tekme atiliyor icardide baska bir olay var bence baska izahi yok

Renkdaş aynı mantıkta bakacak olursak Messi'ye yapılan faülleri ve müdahaleleri düşünürsek kimsenin sakatlanmaması lazım zira Messi'nin ayağının kırılması gereken yerde bileği sanki lastik gibi bükülüyordu sonra geri dönüyordu mübarek.

İnsanların yapısı birbirinden farklı. Genetik faktörler diyelim.

demirbay oynar

o yüzden kadroları buna göre şaapalım

ama elimizdeki en iyi orta saha an itibariyle o torreira yanına

Sanchez'in daha iyi olacağını düşünüyorum açıkçası o mevkide.

Şöyle düşün renktaş; bugün 32 yaşındaki Pique'yi transfer etmiş olsaydık takım olarak onu stoper oynatma lüksümüz olamazdı. Herhalde takımdaki en teknik ve en iyi oyun görüşü olan oyuncu konumunu alırdı bir anda. Tamam belki 10 numarada da oynatmazdık ama şu an onu net defansif orta saha gibi kullanmayı tercih ederdik.

Renkdaş aynı mantıkta bakacak olursak Messi'ye yapılan faülleri ve müdahaleleri düşünürsek kimsenin sakatlanmaması lazım zira Messi'nin ayağının kırılması gereken yerde bileği sanki lastik gibi bükülüyordu sonra geri dönüyordu mübarek.

İnsanların yapısı birbirinden farklı. Genetik faktörler diyelim.
Evet haklisinda cok cok uzun surdu icardi biraz kendine iyi bakmiyor olma olasiligi yuksek bu sakatlik toreria nin basina gelse coktan iyilesmisti bence adam kendine domuz gibi bakiyor icardi bir ay oynamadigi donemde yurt disinda gezdi durdu dinlenmedi

Veya kanat oyunu sevdamızdan vazgeçip 4-4-2 baklava style misali takılabiliriz de. Ben buna da okeyim kadromuz buna müsait çünkü.

-------------Muslera--------------
Barış--Nellson--Abdülkerim--Köhn
-------------Sanchez----------------
-------Torreira--K. Demirbay------
------------Mertens---------------
-----Kerem A.------İcardi----------

ortasada sanchez i düşünmek nasıl bi kafa yapısı abi :) hem korkaklık hem futbol bilmezlik sanki adamın hayatı ortasahada geçmiş .

Welcome to puan kaybı...

Büyük maçlar kazanmak istiyorsanız Torreira'nın partneri Kaan ya da Berkan olmalı. Sanchez bile Demirbay'dan daha iyi bir seçenek.

Demirbay - Torreira ikilisi
fb - GS: 0-0
Prag - GS: 4-1

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt