⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Konya maçlarını izleyip bu maçta karamsar olanlar var.

Bjk ne oynuyor ki tam olarak çekiniyorsunuz.

Taraftara takılmazsa bizim takım - erken golünü bulursa - aptal saptal defans açıklığından poizsyon vererek tribünleri devreye sokmazsa çok rahat geçecek bir derbi.

aksi olursa muhtemelen berabere biter.
Gardasim cekinenler kimse maçı mackolikten takip ediyor, anla işte.

Necip’in hala defans olduğu takıma bi zahmet çakalım 2-3 ama bizde iyi değiliz ki

Bjk ile son 4 deptede yenildik. Nedense en zor deplasmanımız oldu bunlar. Bu msçta kolay olmayacak, puan kaybı olabilir ama en büyük şansımız bu yabancı hocaları bence. Ülkeyi tanımıyor ve belli bir kalıpta oynuyolar, Okan hocanın bjkyi çözeceğini umuyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 oyuncu var - 8 tane kabız var.

tartıya siz koyun.

ama derbi derbidir - bulduğunu a-ta-cak-sın.

Derbi ve büyük Avrupa maçlarında analiz Nirvana’ya ulaşırken Anadolu takımları ile oynarken hiç analiz yapılmaması söz konusu gibi

Bjk ile son 4 deptede yenildik. Nedense en zor deplasmanımız oldu bunlar. Bu msçta kolay olmayacak, puan kaybı olabilir ama en büyük şansımız bu yabancı hocaları bence. Ülkeyi tanımıyor ve belli bir kalıpta oynuyolar, Okan hocanın bjkyi çözeceğini umuyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IMG_0255.webp

Emin olabilirsin Okan Hoca maci şu an bu şekilde analiz ediyor tabletinde

Antalya maçından daha zor olacağını kesinlikle düşünmüyorum. Bizim de Antalyaspor maçındaki gibi oynamayacağımıza eminim, öyleyse 😉

Zaha az akıllı olsa 2. yarı dinç bir halde gidip bunların defansı hallaç pamuğu gibi atar elek eder elek de garip herifin teki. İlk 111 oy ayacakmış illa

Masuaku'nun karşısına umarım Tete'yi koymak gibi bir hata yapmayız çok net Barış Alper oynamalı.

Mert
Onur - Necip - Colley - Masuaku
Amartey
Musrati - Salih
Rashica - Cenk - Muçi

Icardi
Kerem - Mertens - Barış
Berkan - Torreira
Köhn - Abdülkerim - Nelsson - Kaan
Muslera

Beşiktaş, son 6 resmi maçta 1 gol yedi

Endişeliyim
Geçen sene Başakşehir'de böyleydi bir maçta 3 gol yemişlerdi o maçı çıkarsak 11 maçtan 5 gol yemiş rakibe karşı 7 tane atmıştık beşiktaş'ın gol yememesi biraz rakiplerin kazmalığı ve kötülüğünden kaynaklanıyor.

Bugün Konya lige konsantre olmasa rotasyon yapmadığı durumda muhtemelen turu bile geçebilirdi.

Zaha az akıllı olsa 2. yarı dinç bir halde gidip bunların defansı hallaç pamuğu gibi atar elek eder elek de garip herifin teki. İlk 111 oy ayacakmış illa
Zaha karşı tutumumuzu sezon sonunda belli etseydik, bir nevi köprüyü geçene kadar. Çünkü Zaha ya ihtiyacımız var. Suan gözden çıkarılmış gibi duruyor.

Zaha karşı tutumumuzu sezon sonunda belli etseydik, bir nevi köprüyü geçene kadar. Çünkü Zaha ya ihtiyacımız var. Suan gözden çıkarılmış gibi duruyor.
Hoca bakımından bakarsak öyle görünmüyor bence.
Keza şu haliyle kimse bunu takımına koymaz zaha’yı zaha yapan çevikliğiydi şunu lige koysalar 2.hafta kaos çıkar orada.
Sözün özü seneye de bizde

Okan hoca bir çılgınlık yapıp Muslera yerine günay ile başlasa kazanırız, ben Muslera varken bjk deplasmaninda galibiyet alacağımızı sanmıyorum, neredeyse her maç korkunç oynuyor

Geri
Üst Alt