⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Maçın en kritik konusu deplasman tribünü muhtemelen oyun olarak beşiktaş tribünlerini sindireceğiz o sırada bizim taraftarlar takımı dahada ateşleyecek özellikle skoru aldıktan sonra oyunda tutacaktır.

En son 5 sene önce 2019 yılında taraftarımız gitmişti diye hatırlıyorum ufak bir detay olabilir ama motivasyon açısından inanılmaz önemi var.

Bu sezon için gözümde Karagümrük deplasmanından farkı yok. Karagümrük deplasmanının seyircili olanı sadece.

Ligde Beşiktaş son 10 maçta 7 gol, Galatasaray son 10 maçta 6 gol yemiş.

besiktas stadın adını tupras yaparak bence bu macta kaybetmeyi garantiledi. koçların elini attığı bir serinin bozulmama ihtimali yok. adamların hocaları zaten rakip kim olursa olsun topu rakibe bırakarak oynuyor. gedson' un hızlı cikislarinin olmadığı bir senaryoda music isimli yeni arkadaştan geçiş hücumu yemez ve her sene bu statta gelenek haline gelen duran top ve bireysel hata golüne engel olabilirsek sorun yaşamadan basıp geçeriz.

4p7xo32.png

Deplasman karnesi çok kötü, düzeltmek lazım ya.
2022'de Mohamed 89'da mı ne penaltı kaçırmıştı diye hatırlıyorum.
Son maçların hepsinin özetine tekrardan baktım çok fazla bireysel hatadan gol yemişiz 2017/18 sezonunu çıkarırsak akan oyunda attıkları gol sayısı yok desek yalan olmaz özellikle kornerden ya da yan toptan çok gol yemişiz. Beşiktaş'ın bu kadar seri yapmasında net bizim takımın payı var özetlere bakınca bile çok net anlaşılıyor.

Geçen sene 1-1'ken Oliveira batırdı maç koptu.

1-0 yenildiğimiz bir maçta Eren saçma sapan bir penaltı yaptırmış.

0-1 öne geçtiğimiz Cicaldau, Morutanlı senede 2-1'ken 80'lerde penaltı kaçırmışız.

Pandemi senesi Diagne kırmızı görmüş Luyindama rezaletleri oynamış.

Stoper ikilisi konusunda halen kararsızım Nelsson - Abdülkerim / Sanchez - Abdülkerim / Sanchez - Nelsson rakip baskı yapmayacak kendi yarı sahasında karşılayacak hem top sürme hem pas gücü olarak Sanchez - Abdülkerim mantıklı gözüküyor ama Nelsson'un form seviyesi yüksek yine çok büyük kararsızlık olacak.

Eğer topu rakibe bırakma düşüncemiz varsa kapacağımız toplarla hızlı geçiş oynayacaksak Nelsson - Abdülkerim ama top bizde kalacaksa Sanchez - Abdülkerim mantıklı olabilir.

Icardi'ye nedense bu maç çok fazla güveniyorum özellikle hırslanmış ve şampiyonluğun kokusunu alıyor öyle bir viraja giriyoruz ki geçtiğimiz an önümüz tamamen düz muhtemelen kazandığımız senaryoda şampiyonluğu 35'nci hafta iç sahadaki Sivasspor maçında kutlarız.

Geri
Üst Alt