⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

-----------------Mert--------------
Onur----Necip--Colley----Masuaku
---------Musrati----Salih-----------
Rashica------- Muci----------Cenk--
---------------Semih----------------

--------------İcardi------------------
Kerem------Mertens-------Barış---
---------Berkan----Torreira---------
Köhn---Apo---Nelsson---Davinson
-------------Muslera----------------

Beşiktaşın ilk 11 kesin gibi. Belki sadece Onur yerine Svenson oynar. Kanatlarında Cenk gibi ağır bir oyuncu oynayacağı için Kaan yerine bu maçlık Davinsonu sağbek oynatmak daha iyi olur. Davinson hem çok sevdiği önde baskısını daha rahat yapar hem de kaptırılan toplarda merkezde hazırlıksız yakalanmayız. Barışı da sağbek yerine muhakkak ön tarafta kullanmamız gerek. Hocanın orta sahada Dayıdan vazgeçmeyeceğini düşünüyorum ama Berkanlı orta saha hücum anlamında eksik kalsa da bu maçta ihtiyacımız olan en temel şey top kazanma süremiz olacak. Topu kazanıp hızlı bir şekilde 3. bölgeye geçirdikten sonra bu defans hattına gol atamama ihtimalimiz yok bana göre.

Okan hoca geçen yıl Kadıköydeki maça kimse beklemezken Torreira yerine Berkan, İcardi yerine Barış ile çıkarak taktik dersi vermişti. Maç öncesi herkes burada bu nasıl kadro fark yiyeceğiz diye yazıyordu. Yine rakibin eksilerini çok iyi analiz ederek rütuşlu bir 11 görmeyi umuyorum kendisinden.

BJK nin kabız defansına kırmızı göstertemezsek yeterli ofansı yapmıyoruz demektir.

ileri hatları lig standardının üzerinde (anadolu takımlara kıyasla tabi) - bizim en iyi hattımız defans hattı o yüzden durdurmak zor değil.

ofansta boğmak lazım acele etmeden 637423 tane anlamsız depar atmadan.

topu hemen geri kazanıp atak sürdürdüğümüzde yorulmadan gol atarız.

erkan engin'in VAR kaydı çok moralimi bozdu. göz göre göre hakem şikesi yapılmış, kimse bir şey demiyor yahu çıldıracağım.

bakın kadıköy'deki bu sene 0-0 biten derbide de aynısı oldu. icardi'ye dziku tarafından yapılan malum harekete nasıl penaltı verilmezdi yahu? tam tersi olsa var koşa koşa orta hakemi çağırır "gel bak sana yumruğu göstereceğim, penaltıyı teyit edelim" diye söze başlardı. fbli oyuncuların maçtaki sertlik dozajını hatırlarsınız. resmen istedikleri gibi sert oynuyorlar, karışan yok.

hakem camiası içinde çok net bir grup var. hem de kayıtların açıklandığı durumda bile en ufak bir tereddüt etmeden maça tesir edebiliyorlar.

bu adamları ciddi bir güç koruyor ki zaten konu da kapandı gitti. max 1 hafta dinlendirilir, yine maç almaya devam ederler.

geçen sene de lale orta ile skandal patlamıştı, şimdi yine var odasına telefonla müdahale edildiği söyleniyor.

böyle bir ortamda, fb'in ortağı, koç holdingin sponsorluklar verdiği ve bizden nefret eden bu camiaya karşı deplasmanda kazanmamıza izin vereceklerini pek sanmıyorum.

çok istisnai bir durumda, belki lehimize sonuç çıkabilir ancak bunun için aşırı iyi oynamamız lazım. bulduğumuzu atmamız lazım. yoksa aynı kadıköy'de icardi'ye dziku tarafından yapılan net penaltı gibi pozisyonlar hiç edilir, bjkli oyuncuların sertliğine müsade edilir. oyun içinde rakibin sertliğine izin verilirken, gs'ın ikili müdahalelerine fauller çalınır vb.
haklı bir tespit

Dün Ali Sami Yen'e bile küfrettiler. bunun hesabını soracaktır futbolcularımız. bu kadar leş taraftar topluluğu olamaz. Ölmüş adama küfür etmek ne demek adi herifler.

FB'nin taşeronluğunu çok iyi yapıyor bu tinerciler. Çok da yakışıyor taşeronluk bunlara.

HUM ilk defa yönetecek bu adam sene sonu hakemliği bırakırsa ve sadece bu maç için atandıysa şaşırmam.

Neden hakem ile VAR hakemi aynı anda açıklanmıyor ?

umarım tinerciler kendisini dövmez!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sezonun en en en onemli virajinin son maci. Bu maci kazanirsak hele bi de kemiksiz 2-0 3-0 kazanirsak gecen seneki lig rekorunu gelistirip sampiyonluga yururuz. Hedef 15 mac galibiyet serisi yuruyun aslanlarim

Sanchez göründüğü kadar hızlı bir oyuncu değil sadece çabukluğu var sağ bek oynamak göründüğü kadar basit değil ofsayt çizgisine dikkat etmesi lazım aynı zamanda sürekli kanat oyuncusuyla eşlemesi lazım Kaan'ın sağ bek 22 maçı var Sanchez'in sadece 2 maçı var.

3'lü defans oynarsak sağ stoper olur ama sağ bek için ben ağır buluyorum.

Şaka mı la bu 2 gün sonra mı derbi ? Neden pts oynanmıyor 2 gün de nasıl dınlenecez yaw.

1709211005386.png

Geri
Üst Alt