⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

bjknin solunda masuka mıdır nedir o var .

kanat olarakta ya Cenk oynuyor ya genç semihleri kovalıyor bir şeyler.

pır pır bir durum yok - BAY sağ kanat oalrak kalsa daha iyi çünkü bjk nin defansı ağır ve sertlik üzerine - boşluktan sızabilen adam gole gider ya da kart aldırır.

BAY bek olmamalı bence hücumada çıkacağı için tüm sahayı 50 defa koşmak zorunda kalacak tüm maç

Sabah sabah aklıma geldi .
Bizim ikinci forvetimiz şuan neden vinichius seviyesine kadar düştü.
Mustafa Muhammed cagne gomis bu üçlü bile vinichius dan iyiydi .
Takımda sağ sol bek yedek yok 10 numara 8 numara yok yedek forvet yok tete zaha ziyech olmasına rağmen kanatlarda Kerem ve barış Alper oynuyor.
Sonra hoca başarılı Erden Timur başarılı Dursun başkan başarılı...

Berabere kalsak bile , puanlar eşitlenir.

Bu şikeci eşeklerin daha içerde bjk ve ts deplasmanlari varken üstüne bir de rams parka gelecekler.

Herkesten farklı olarak berabere kalirsak uzulmecegim. Yenilgi yıpratır ama beraberlik durumunda mental anlamda yıpranacagimizi düşünmüyorum

İcardi
Kerem Mertens Barış
Berkan Torreira
Köhn Abdulkerim Nelsson Kaan
Muslera

1 puanimizi versinler gidelim ne hikmetse bu stadta puan alamiyoruz yillardir

Berabere kalsak bile , puanlar eşitlenir.

Bu şikeci eşeklerin daha içerde bjk ve ts deplasmanlari varken üstüne bir de rams parka gelecekler.

Herkesten farklı olarak berabere kalirsak uzulmecegim. Yenilgi yıpratır ama beraberlik durumunda mental anlamda yıpranacagimizi düşünmüyorum
Fbjk maçımdan umutlu değilim. Bjkliler komple fbye yanlamış durumda. Ama ts-fb maçında puan kaybı olur. Yine öne geçeriz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın kendini özellikle bu maça sakladığını düşünüyorum ben kupadaki maçta yedek ağırlıklı çıktı hoca 1 tane atarız alırız gibi düşündü bence bu maçta şov yapacaktır kuşkusuz

FİKSTÜRLER.png

bjk deplasmanı
Kasımpaşa deplasmanı
Alanya deplasmanı
Karagümrük deplasmanı

BJK ve Karagümrük benim şampiyonluk maçlarımdı - arada kasımpaşa ve alanyada avrupa kovalama ya da fenere çalışma ya da ligde kalma durumları dolayısıyla "zorlu" maç olarak ekledim.

mart ayında 15günlük süreçte 3 maçımız var - fenerin 5 konferans ligiyle - bugün en kolayını oynayacaklar sonraki 4 maçları - eğer pendik ligde kalma için ne azından 1 puan kasıntısı yapabilirse hem dinlenme eneglleyecek hem de TS deplasmanı öncesi yıpranma ihtimalleri oluşacak.

biz martta 3te 3 yaparsak biter bu iş. Arkasından güzel bir ara var çünkü dinlenme ve idman için.

Hakem baskıdan etkilenmeyen biri. bu bizim işimize gelecektir. bjk yi izliyorum 2-3 maçtır.
bi nane yok onlarda. eğer akıllı oynayıp acele etmeden sabırlı oynarsak net kazanacağımız bir maç. agresif oyunla önde basmaya imkan vermeyecektir hem tribünler hem hakem.
o yüzden sabırla oynayıp sonuca gitmeliyiz.

Nasil bi camia olduklarini unutmayalim

Gerçek Galatasaray'ı izleyeceğimiz maç

Sabah sabah aklıma geldi .
Bizim ikinci forvetimiz şuan neden vinichius seviyesine kadar düştü.
Mustafa Muhammed cagne gomis bu üçlü bile vinichius dan iyiydi .
Takımda sağ sol bek yedek yok 10 numara 8 numara yok yedek forvet yok tete zaha ziyech olmasına rağmen kanatlarda Kerem ve barış Alper oynuyor.
Sonra hoca başarılı Erden Timur başarılı Dursun başkan başarılı...
Genel kanının aksine ben bunu bir artı olarak görüyorum. 2. Yarilarda ozellikle tek kulvarda 14 sağlam adam bize yeter şampiyon olmak için. Şişkin kadro zarar verir.

Geri
Üst Alt