⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Erden basganin takımı motive edecek birseye ihtiyacı var aynı Ankara maçı öncesi gibi

Fb hatay maçının stadının değiştirilmesi icin başvuru yapmış. Daha yeni bize laf sokmadi mi bu erkekler

Oynayacak kadro belli.
Muslera
Kaan Nelson Abdülkerim Köhne
Torera Demirbay
Barış Merteens Kerem
Icardi

Bir tek Sanchez 11i zorlar. Diğer yedekler kendini kanıtlayamadı. Berkan, Tete, Zaha 2.yarı oyuna girmesi beklenen ama katkı vrremeyen oyuncular, hani girseler ne değişir? Hiç birşey. Vinicus ,Sergio, Ndombele hiç oynamasın zaten. Yani şu kadroya bakarsak 12-13 topçuyla ligi ancak götürütüz, çok dar bir kadromuz var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi her mevkide bizinkıler daha ıyı yav.

1709375457924.webp

El birligi ile bize bu macta puan kayibi yasatmak istiyeceklerdir. Bunu ilk dakikalarda sok gol ile belki bir sekilde bozariz. Burdan alacagimiz 3 puan sampiyonluk kapisini iyice acar

kaan inş hocam ben oynamak istiyorum demez

Yenilgi harici her sonuç bize yarar beraberlik çok üzmez bi kaç hafta sonra olsaydı bu maç banko galibiyet derdim ama son 15 günde kaç maç yaptık sayısını ben bile unuttum takım bariz yorgun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sezonun maçı haline geldi

Taraftar moral komasına girer yenemezsek
BBden çıkamama ihtiamli var mı bilmiyorum ama şampiyonluk geliri + daha kısa CL katıılım kısmı olmazsa kaos
BB den çıkılamadı - başka yönetim geldi - BB den çıkmıyorum dedi - ayrı kaos.

çok ipin ucu bu maçın düğümüne bağlandı

30 mart 2023 beşiktaş galatasaray maçını tekrar izledim. rosier sağ tarafı tek başına domine etmiş. aboubakar gibi bir forvet sahada. nispeten becerikli ve enerjik amir-salih-gedson orta sahasıyla oynamışlar ki gedson dripling ile kaç kere presimizi kırmıştı. stoperde saiss gibi bir oyuncu. golü de ondan yemiştik. ve o maça kadar bjk bilmem kaç maç namağlup seri yapıp gelmişti. seneye şampiyon olurlar gözüyle bakılıyordu. velhasıl o maçta bile sergio'nun hatası ve hocanın geç müdahaleleri olmasa kazanıyorduk. ikinci yarı oyunu kontrol edememiştik.

şimdi şartlar çok daha fazla bizim lehimize. kazanmamak için hiçbir sebep yok.

Beşiktaş'ın yapacağı belli, bizim ortasaha da en büyük eksimiz demirbay, kötü değil ama her maç bir tane gol yediren pas hatası yapiyor ve genellikle gol oluyor.

Ankaragücü maçındaki gibi özgüvenli ve net bir oyun ortaya koyar isek işler bizim için kolay olabilir. Hem fiziksel yorgunluk hem mental yorgunluk tek engelimiz gibi duruyor.

Son düzenleme:
Kaan Ayhan'ı savunmaya yakın oynatan takım en az 1-2 gol yer.Bu futbolcunun savunmaya yakın olupta takımı yaktığı kaçıncı maç yav :D Konyaspor-Başakşehir-Sparta Prag-Karagümrük Maçlar'ı aynı hataları yapıpta farklı 1 sonuç mu beklemek istiyoruz?Orta saha rotasyonunda takılmalı Aurier veya Barış oynamalı sağ bekte..

Oynayacak kadro belli.
Muslera
Kaan Nelson Abdülkerim Köhne
Torera Demirbay
Barış Merteens Kerem
Icardi

Bir tek Sanchez 11i zorlar. Diğer yedekler kendini kanıtlayamadı. Berkan, Tete, Zaha 2.yarı oyuna girmesi beklenen ama katkı vrremeyen oyuncular, hani girseler ne değişir? Hiç birşey. Vinicus ,Sergio, Ndombele hiç oynamasın zaten. Yani şu kadroya bakarsak 12-13 topçuyla ligi ancak götürütüz, çok dar bir kadromuz var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanchez Muslera Icardi Toreria yazarim geri kalan 7 oyuncuyu siralarim sanchez bu maci bize kazandiracak oyuncu yedek kalmasi imkansiz

Hem geriden top cikartmasi hem hizi surati ve sogukkanliligi onde baskisiyla tam derbi oyuncusu nelsonla abdul hangisi oynarsa oynasin farketmez

Muslera
Xxx Nelson sanchez köhn
torrera Berkan
Barış Kerem demirbay mertens
Icardi
Bu 11 ile başlayalım sağ bek Kaan aurier em kötü barış Alper olur .
Sağ ve sol bekleri aktif kullanıp az top kaybı yapıp icardiyi besleyecegiz.

Sanchez Muslera Icardi Toreria yazarim geri kalan 7 oyuncuyu siralarim sanchez bu maci bize kazandiracak oyuncu yedek kalmasi imkansiz

Hem geriden top cikartmasi hem hizi surati ve sogukkanliligi onde baskisiyla tam derbi oyuncusu nelsonla abdul hangisi oynarsa oynasin farketmez
Sanchez sakatlık sonrası iyi değil. İlk yarıdaki fark yaratan görüntüsünden uzakta. Tabi gol tehdidi olarak iş yapabilir bir şey diyemem, Abdülkerim ve ikisi o konuda bize avantaj yaratabiliyorlar. Ama savunma anlamında biraz sarsıldık son maçlarda, o yüzden seçim yapmak zor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt