⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Ekli dosyayı görüntüle 236538

bjk deplasmanı
Kasımpaşa deplasmanı
Alanya deplasmanı
Karagümrük deplasmanı

BJK ve Karagümrük benim şampiyonluk maçlarımdı - arada kasımpaşa ve alanyada avrupa kovalama ya da fenere çalışma ya da ligde kalma durumları dolayısıyla "zorlu" maç olarak ekledim.

mart ayında 15günlük süreçte 3 maçımız var - fenerin 5 konferans ligiyle - bugün en kolayını oynayacaklar sonraki 4 maçları - eğer pendik ligde kalma için ne azından 1 puan kasıntısı yapabilirse hem dinlenme eneglleyecek hem de TS deplasmanı öncesi yıpranma ihtimalleri oluşacak.

biz martta 3te 3 yaparsak biter bu iş. Arkasından güzel bir ara var çünkü dinlenme ve idman için.
Union maçlarında rotasyon yapsalar bile yıpranma payı yüksek 2-3 haftaya giriyorlar. Mevcut form durumları da iyi değil. Hatay ile Pendik küme hattında, Trabzon anti-fener. Burada mutlak puan kayıpları gelmeli artık. Aksini cidden futbol ile açıklayamam.

Muslera
Aurier Nelsson Sanchez Kohn

Torreira Kaan

Baris Mertens Kerem

Icardi

Zaha bu maçta kritik bir oyuncu Okan hoca muhtemelen yedekten sokacak ama Zaha önemli ve kilit her şeye rağmen

Hazır veya değil ben bilmem aurer sağ bek Kaan orta saha oynasin

Fener mac fazlasıyla 1 puan önümüze geçti, yenmemiz lazim beraberlikte mutlu etmez.

Hatay maçından yasaklanmışım. Bari buraya yazayım. Bu olay ağır onun bunun çocukluğudur. Adminler de bir zahmet kusura bakmasın.

Kazanmamız farz.

ya fark atarız ya fark yeriz.

beraberlik de yetiyor bize

3 olasılıktan ikisi bize yarıyor. yeterki yenilmeyin

Geri
Üst Alt