⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Aurier, Ziyech, Ndombele üçünden de sezon sonuna kadar hayır gelmez benim beklentim sıfır. Eldeki 15-16 oyuncuyla sezonu bitirmeye çalışacağız şu kadro yapısıyla sadece ligde gitmemiz çok isabetli olmuş diyebilirim bu kadro yapısı için Türkiye kupası bile lüks çünkü. Bu maçta ise demirbaşı oyuncularımız Torreira, Kerem, Mertens ve Icardi gibi isimlerin reaksiyonu önemli olacak umarım çok iyi bir maç çıkarıp galibiyetle dönebiliriz.

Avrupa, kupa resmen yanlış transferler yüzünden gitti.
Sene başında yapılan yanlışlar yetmiyor gibi bir de devre arasında gereksiz transferler yapıldı.

Bütün o sponsorluklar, batmaktan kurtarmalar, hatta utanmayıp aleni şekilde koçtan teşvik prim aldılar
Köpek gibi oynayacaklar
Ölüm kalım maçı
Hem 3 puanı almalıyız hem de sakatlama girişimlerine dikkat etmeliyiz

Keşke Aurier yerine averaj da olsa hemen oynayabilecek bir sağbek alsaydık
İkinci devrenin ortasına geldik hala adam ortada yok

Boşverelim fenerbahce yi ve ona 3 puani peskes ceken rakipleri. Hatta ona yaranmaya calisan bjkyide

Kendi isimize bakalim. Kendi gobegimizi kendimiz keselim. Puan avantajimiz var ve yendigimizde 2 puan farkla lideriz. Bunu unutmasin takim ve taraftar. Yarin kazanmaktan baska caremiz yok

Dip not: Kohn’den gol bekliyorum

Ziyaretçi ne kadar kuş varsa.

images-5.webp

beraberlik hakkımız falan yok arkadaşlar.

yenmek zo-run-da-yız

sadece 4 maç takılmış ekibimiz.3 beraberlik tek yenilgi.Muhteşem gibi ama rakibin koruma zırhıyla gezerken yetmiyor.Bu maçı almamız şart 1 puan yeter diye çıktığımız her maçı kaybettik bu deplasmana sıradan Anadolu takımı deplasmanı gibi bakıp galibiyete oynamalıyız.Ancak o zaman en kötü beraberlik alırız

Iddaa da oranimiz yukseliyo, Icardi ilk 11 de olmayabilir soyliyim size

Şampiyon olmak istiyorsa topçular çıkıp bi zahmet yensin şunları. 1 hafta içinde prag karagumruğe yenildiler. Şampiyonluğu istiyorlar mı yarın göreceğiz

Geri
Üst Alt