⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Puan kaybı garanti malesef. Takımda herkes formsuz

Benim taraftar gözü ile tabi isteğim Berkan-Lucas gibi bir orta saha ama muhtemelen KDB-Lucas olacaktır. Okan hocanın tercihlerini gözeterek 11 tahminim:
Nando
??- Davinson Victor Derrick
Lucas KDB
Barış Dries Kerem
Mauro

Sağ bek için tahmin zor açıkçası, üç olası ihtimal var
-Barış sağ bek başlar ise Tete önde başlar.
-Kaan olabilir, Barış önde başlar ama Kaan'ın son zamanlarda sakatlığı sebep düşük performansı var.
-Davinson sağ bek olur ise Victor-Abdülkerim tandemi görürüz.

Bilemiyorum açıkçası yani zor bir tercih.

bu maç bana eskiden 2-0 yaptıktan sonra çıkan olaylardan hükmen yenildikleri maçın havasını veriyor.

muslera
kaan davinson abdülkerim köhn
torreira demirbay
baris mertens kerem
icardi

Heyecan bugünden başladı ya, derbi olması ayrı, puan önemi ayrı heyecanlandırıyor. Haydi be takım!

Bjk şuan küçük enişte modunda Şikecilerin şampiyon olmasını isteyen herkes hadi küçük enişte aslan enişte diye gaza getiriyor

antalya ve kg rezil futboldan sonra berabere ve ya kaybederiz gibi malesef, umarim yanilirim

yarın beraberlikte bile %60 avantaj bizde ama gel de avel taraftara anlat bunu
Mağlubiyette de beraberlikte de %51 avantaj hala bizde bence. Fener 1 beraberliğe yine liderliği kaptırır. İki takım kalan tüm maçlarda aynı puanı alsa 1 puan önde çıkarız şampiyonluk maçına. Bu maçı kazanırsak ama o maça şampiyon çıkma ihtimalimiz çok yüksek.

Sanchez sağ bek. Torreira Berkan 2 lisi orta sahada olsun. Orta sahayı tutalım önce. Sonra maçın gidişatına göre oyuncu degistirilir

Gecen sene 10 kişi kalan bjk ye oynadığımız futboldan 3 gün sonra cl liginde konsantre olduğumuz zaman oynadığımız futbol. Tek umutlandigim olay bu

Kesinlikle mağlup olmamamız lazım.. Mağlubiyetle beraberlik arasında çok fark var.

Bir kere bu kadar puan kaybının çok az olduğu,her puanın değerli olduğu yarışta 1 puan aşırı değerli..
Mağlubiyet olduğu zaman yıkıntısi çok daha fazla oluyor..
En önemlisi berabere kaldığımız senaryoda fb maçına kadar 1 kere yenilsek bile fb maçında telafi şansımız oluyor.. Fakat mağlup olduğumuz senaryoda fb maçına kadar alacağımız bir maglubiyet bizi 4 puan geriye atar ve acil bir fb puan kaybına muhtaç kalırız..

Ben herseye rağmen ekstra bir hakem rezilliği olmazsa en kötü yenilmeyecegimizi düşünüyorum çünkü gedson da yok bize feci ters gelecekti yine..

Tabii macin senaryosu nasıl olacak bilmiyoruz ama olası bir beraberlikte ortalığı yangın yapmayalim bence..

Geri
Üst Alt